Megnéznétek a terhességi tesztemet?
Ez a mai egy teszt csak 2x fényképeztem le.Mindjárt töltök még fel képet a 2 nappal ezelőttiről.
Köszönöm a segítséget.Mára kellene megjönnie a menzeszemnek.
Gratulálok Kismama!
Ez bizony egyértelműen pozitív!
Nagyon jól látszik a két csík, egyértelmű a válaasz: ez bizony egy kis pocaklakó műve!
Gratulálok!
Az alatta lévő egy két nappal előtti teszt!!!!
Köszönöm nektek nagyon rendesek vagytok.De azért leírnám mitől félek,illetve tartok,ha nem baj.
Mikor augusztusban teherbe estem,csak sajnos megállt a szíve a 10.héten,akkor mikor ugyanúgy csináltam tesztet a nem várt napján olyan pozitív volt,hogy majd kiugrott a csík.Mindjárt linkelek róla.
És már egy párszor volt téves tesztem jó ennél sokkal halványabb volt bevallom.
Most nincs semmi tünetem azon kívül hogy nagyon fájnak a melleim ,pedig mióta volt a terhességem egyáltalán nem fájt mikor meg kellett volna jönnie.
Nemtom mennyire érthető. Elnézést!!!!!
Nem hiszem el mindjárt sírok ha ez tényleg igaz.
Itt a kép a fenti magyarázatomhoz,ez egy kb:2 hónapos tesztem a leges legalsót nézzd,mondjuk igaz az medi lab azóta sem veszek olyat mert nem hiszek neki.De ott is ott a csík csak nagyon halványan.
Szerintetek?
Bocs rosszul másoltam be!!!!
Az első a mai.
A 2. 2 nappal ezelőtti.
A 3. álpozitív.
A 4 mikor valóban terhes voltam augusztusban,nemvárt napján csinált teszt.
Azt hiszem így már érthető vagyok.
igazad van teljes mértékben....
Köszönöm mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!