11/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Hát nálam nincs olyan hogy mikorra nem várom mert össze vissza van meg. sajna :/ de a pé pontos idopontját tudom. 01.10. Voltam dokinál ö mondta. Akkor ez elvileg a 13.dpo. akkor lehet még korai. Tegnapi 20-as tesztem full nega volt. Hát majd meglássuk. Akkor pár nap mulva. Koszike :D
2010. nov. 13. 15:34
12/42 A kérdező kommentje:
bocsi helyes idopont 01.11.2010 :DDDDD
2010. nov. 13. 15:37
13/42 anonim válasza:
Szia ,nekem is olyan halovány lett a 2. csíkom,hogy én le sem tudtam fényképezni.
Én mintha látnék valamit a tieden
14/42 anonim válasza:
Szia!
Nekem is nagyon halvány lett az első tesztem (10-es) de annyira, hogy a férjem csak nézte-nézte, de nem merte megmondani, hogy nem lát semmit...aztán 2 nap múlva amikor már erősebb volt akkor bevallotta :)
Élőben biztosan jobban látszik!
Szerintem pár nap múlva csinálj egy újat első vizeletből!
Majd megírod mi lett az eredmény???
Szorítok nagyon!!!!!!!
15/42 anonim válasza:
Szurkolok csajon nagyon! Írj majd:)
16/42 anonim válasza:
Mivel az oldalán látok némi elszineződést a másik csik mellett ezért én azt mondom, hogy ez 1 nagyon halvány +.
33. hetes Laboros kismama
17/42 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!megirom.igerem.meg mindig faj a cicim is.remelem a baba miatt :-D most nagyon jo a kedvem:-D remelem igy is marad. Jelentkezem par nap mulva.sziasztok
2010. nov. 13. 19:11
20/42 anonim válasza:
Jaj de nagyon szurkolok!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!