Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a tesztemet? Mára...

Megnézitek a tesztemet? Mára nem vártam, semmi tünetem nincsen.

Figyelt kérdés

[link]

EASY PREGNANCY 20-as érzékeny teszt..elég homályos sajnos,de ugye ott a második csíkoöm?

2011. márc. 23. 10:45
 1/8 A kérdező kommentje:

kiszedtem a tokból hogy jobban lássam,1percen belül elszíneződött a második csík.

Már majdnem 2éve várjuk a babát.most volt az első MERCKFORMIN-os hónapom.Előtte a closty nem segített.

2011. márc. 23. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg homályos, de akkor is ott van! Graulálok! Az, hogy nincsenek tüneteid, nem gond, örülj neki! Nem feltétlnül lesznek, nekem soha nem volt semmi... 4 gyerekem van :) Könnyebb nélkülük, az biztos.. Egyébként sokaknak csupán a 6. hét után jelentkeznek..
2011. márc. 23. 10:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is ott van! De én lehet, azért még tesztelnék egy másik fajtával is egyet pár nap múlva.
2011. márc. 23. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyon homályos a kép én erre nem merek semmit mondani.
2011. márc. 23. 11:11
 5/8 anonim válasza:

Halványka, de én is látok valamit! :)

Halkan gratula!

2011. márc. 23. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon homályos, nem tudsz még egy képet készíteni? Mert én ezen csak egy csíkot tudok kivenni, bocs..
2011. márc. 23. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:

teszteltem egy one step-es 10es érzékenységűvel is,az is halvány pozi.Nem tudok jobb képet csinálni...ilyen rossz képet csinál a telefonom.

De azért jó hogy írtatok:))

2011. márc. 23. 11:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én kértem a jobb képet. Akkor halkan gratula!!!
2011. márc. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!