Megcsinálná nekem valaki a tesztemet negativra?
21/42 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Ma egy kicsit pesszimistán keltem. Nem lehet hogy ez szellemcsik??? Mert igaz hogy fájdogál a cicim meg a hátam meg egy kicsit a hasam, de ez már ovutol kezdodott, mikor meg ugye semmi jele a terhessegnek :/ Csutortokon fogok tesztelni
Laboros kismama vagyok: nekem peteérés után 5 nappal tüneteim voltak......mindenki leh...ézett.......most várom a szülést. (mindenórás vagyok)
2010. nov. 14. 18:47
23/42 A kérdező kommentje:
szia.hát köszi szépen! remélem sikerul.Talán holnap vagy azután jönnek a tesztjeim meg-one step-lehet kipróbálok egyet. Csak kicsit az aggaszt hogy most semmivel sem fáj jobban a cicim mint pl. peteérés után.Eddig fájt a mellbimbom is most már csak az oldala fáj. hát nem tudom... Nem kellene erösödnie???Neked pedig kitartást és egy szép egészséges kisbabát kivánok!
Szia! Az én első tesztem is ilyen volt...csak természetes fénynél láttam rajta valamit, fotózni nem tudtam..utána naponta teszteltem...most vagyok 8+1 hetes, kis dobogó szívű manóval:D:D:D Szóval kitartás, én a szellemcsíkban nem hiszek! Tesztelj újat és írj!
2010. nov. 15. 15:40
Szia!
Mindenképpen írj légyszi hogy mi a helyzet!Ha tesztelsz!
Nekem is ilyen halvány lett(talán egy picit erősebb) 13-án de azóta sem merek tesztelni.Majd pénteken úgy gondoltam.arra már mindenképpen mutatnia kell!
2010. nov. 15. 17:01
26/42 A kérdező kommentje:
Hát sziasztok lányok. El vagyok keseredve. Ma nemrég megcsináltam egy One step-es 10-es tesztet, de semmi. csak kb egy ora mulva jott ki a masodik csik, de az is extra halvany. szerintem ez nem is csik. es szurke. szerintem nincs mar eselyem. van tobb tesztem meg otthon. holnap meg reggelit csinaljak? van értelme? en ugy gondolom hogy ha a szombati 25-os halvany volt akkor a mai esti 10-esnek mar erosebbnek kellett volna lennie nem? tuneteim ugyanazok. itt a kep, de szerintem eselytelen :(
[link]
[link]
27/42 A kérdező kommentje:
Ja gratulálok a 15:40-es kismamának, és a 17:01-es válaszolónak pedig egy nagyon eros kétcsikos tesztet kivánok!!! :D
2010. nov. 15. 21:56
Hát pedig ezeken a képeken én már látok valamit:)
2010. nov. 15. 22:35
Menj és vegyél egy Lily tesztet a rossmannban.
Szerintem az a legjobb. nekem 2 db Ex-epil negatív volt mikor a Lily már erős + mutatott 4 nappal a nemvárt előtt.
Egyébként én eddig mindegyik teszteden látom a 2. csíkot is.
Most már drukkolok.
Laboros kismama voltam megint.
2010. nov. 15. 23:21
Kapcsolódó kérdések: