Ilyen alacsony hcg mellett van esély egészséges babára? A klinika bizakodik, de mivel még a 8. napon is negatív volt a tesztem (azóta nem teszteltem), én elengedtem már az elején. De most kezdek újra bízni... Van értelme?
Figyelt kérdés
5 napos embrióval
Et+10 hcg 17,4 mU/ml (progeszteron 46,7 nmol/L)
Et+14 hcg 55,2 (progi 125)
Et+17 hcg 186,4
Et+20 lesz újabb hcg
jan. 27. 14:29
11/18 A kérdező kommentje:
Pénteken (holnap) délután megyek.
febr. 6. 14:06
13/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Voltam uh-n, 4-5 hetes állapotnak felelünk meg, mensi szerint 6+5 vagyok. Van petezsák és embrió kialakulása sejthető. Bármit is jelentsen ez. A doki nem biztatott, de azt mondta nem a legrosszabb scenario,jovo héten kontroll.
febr. 7. 16:02
14/18 anonim 

válasza:

Mikor volt a beültetésed hanyadik ciklusnapon?
15/18 A kérdező kommentje:
19.napon volt.
febr. 10. 08:46
16/18 anonim 

válasza:

Azóta mi újság veletek, kedves kérdező?
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdést. :) Szerdán voltam uh-n, volt szívhang. 7 hetesnek mondott a doki. Pénteken viszont elkezdtem enyhén barnázni, ami azóta is tart, uh lehet ennyi volt. :( Sajnos már volt egy missed ab-om, ami ugyanilyen enyhe barnázással indult. :( Holnap okosabb leszek, de nem vagyok optimista. :(
febr. 23. 15:43
18/18 anonim 

válasza:

Hogy vagy azóta? Remélem minden rendben veletek 🙏
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!