Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasimotoval , 9,4 Tsh val...

Hasimotoval , 9,4 Tsh val terhes lettem . Valakinek sikerült így a baba ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Pár napja derült ki ,hogy terhes vagyok .

Elszállt a Tsh 9,47

T3 ,T4 határon belül . Atpo 1000 alatt

Valakinek sikerült hasonló értékekkel megtartani a babát ?

Milyen terhes vitamint szedtetek ?

tegnap 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
3,8 volt nekem a tsh, az oké volt, de azért ami neked van az magas, menj gyorsan endokrinológushoz, a vitamin mindegy szerintem.
tegnap 23:42
 2/6 anonim válasza:
1%
Tsh-t kicsit soknak gondolom, szintetikus anyagok mentek, hasis, speed..
ma 01:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Emelnek a gyógyszeren és ennyi. De minél hamarabb.

Ismerősöm 3 gyereket szült 10 feletti tsh értékkel...neki sehogy nem tudták lejjebb nyomni. Természetesen terhesség előtt is már kezelve volt. A kezett pm gondoknál már nem szokott baj lenni terhesség esetén. Vagy legalább is ritkán. Ha nem voltál kezelve, nem szedsz rá gyógyszert, akkor lehet akár baj is. Az első 16 hétben a legfontosabb a pótlás, utána már a babának saját hormonjai termelődnek.

ma 06:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szoros endokrinológiai megfigyelésre van szükség. Engem sokkal alacsonyabb értékkel, 2 havonta hívtak ellenőrzésre. Terhesvitamint csak jód nélkülit szedhettem, ilyen a Trimeszter és JutaVitnek van ilyen terhesvitaminja.
ma 06:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Augusztus óta össze vissza vannak az értékeim.

Hónapról hónapra más más értékek 4,1 és 0,01 gyógyszer nélkül csak szelén és s vitamin . Novemberben le állított mindennel , hogy lássuk az alap állapotot .

9 lett …. És közben terhes lettem…

Letrox 50 kaptam , de félek ez kevés

ma 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet magasabb dózissal kezdeni...a letroxot is fel kell építeni. Már az 50 is sok kezdésnek, de lehet a magas érték miatt indítja így, mivel sanszos, hogy 100at is kell majd szedj. 25-el szoktak emelni és havonta kell nézni. Nálad lehet az elején hamarabb kéri. Szedd becsülettel, hátha minden rendben lesz :)

Drukkolok!

ma 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!