Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Tehát a peteeresem január 4en volt ,viszont január 7en volt aktus ,lehetek babas igyis?
tegnap 20:03
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem
tegnap 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Bármikor lehet spontán peteérés,vagy esetleg védekeztetek?
tegnap 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Esélytelen. A petesejt az ovulációt követő 24 órában életképes/megtermékenyíthető.
tegnap 20:30
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk..
tegnap 20:36
 5/10 anonim ***** válasza:
82%

A bármikor lehet peteérés az azt jelenti, hogy a ciklusban maximum egyszer bármikor. De ha megtörténik utána már a mensi jön. Ha 4-én volt ovud, akkor 7-i együttlétből baba nem lesz.

Spontán peteérés nincs, mert ez egy folyamat. Olyan van, hogy nem reped tüsző elsőre lh csúcskor és pár nappal később újra próbálkozik a szervezet és még is megreped a tüsző.

tegnap 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát agyilag tényleg inkább babás vagy, mint felnőttes...
tegnap 22:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy agyilag babas vagyok,ezért kérdezzek inkább olyat aki tapasztalt és van mar babája vagy bármi ilyesmi,velem nem volt ilyen meg nyilván tapasztalatlan vagyok.
tegnap 22:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Mostanra eléggé szarul érzem magam nagyon faradekony vagyok,és nagyon sokat iszok,pisilek,és hányingerem van állandóan a melleim nagyon fajnak ,mintha megjönne ,december 22en volt mensim ami 26ig tartott,28an is volt aktus akkor sem vedekeztunk ,és napok óta ilyen szarul érzem magam hogy semmihez sincs kedvem ,mensi jelei nem lehetnek ,nem értem mi ez..
tegnap 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kefeltek hogy nem vedekeztek aztan meg parazol nehogy terhes legyel miert vagy ennyire felelotlen???
ma 03:59
 10/10 anonim ***** válasza:
#7 na jó, de iskolába se jártál? Tudod… biológia óra… ilyesmi (vagy lehet, hogy még csak eztán tanuljátok? 🤔)
ma 08:14

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!