Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Dec 29- volt elvileg peteérésem!

28.-án együtt voltunk!

A kalkulátor szerint jan 5,6,7beágyazódás!

Ma barnást valamit tapasztaltam a wc-papíron!

Ha holnapra elmúlik lehetett beágyazódási vérzés?

12-ére nem várnám!

jan. 7. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Predictor earlyt ha veszel az már a napokba ki mutathatja. Én mondjuk biztos nem tudnék várni már holnap vagy holnap után ellőnék egy tesztet :) Peteérésed honnan tudod hogy akkor volt? Múlt hónapba volt nekem hasszúrkálás másnap meg a tojás fehérje folyás de azt írták több helyen hogy ez még nem biztos hogy azt jelenti. Én majd a hőmérős módszert akarom kipróbálni. Kicsit sokallom az ovus teszteket 2000ft 4db, bár biztos meg leszek kövezve, hogy ennyit megér ha gyereket akarsz….szurkolok hogy neked baba legyen kérdező ;)
jan. 7. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legnehezebb része. Nem vagyok iron lady, de próbálok nem tesztelni, mert már nagyon sokat csalódtam. Csalódtam amikor negatív lett a teszt és addig csináltam napi több darabot is amíg meg nem jött. A legroszabb az akkor volt amikor a nem várt előtt pozitív volt és ennek ellenére megjött.

A barnás maszatolásod lehet beágyazódás is de lehet más is.

Írj mindenképp mi van veled (én hétfőre nem várom)

jan. 7. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Első kommentelőnek ajánlom a tesztbolt pont hu oldalt, ott 10ezet Ft körül van csomagban 40 LH teszt+ 20 HCG :) én is onnan rendeltem :)

Kérdezőnek: ugyanígy, 28.a volt az ovulációm (LH teszttel követtem), minden nap voltunk kb együtt.. egy halvány pozitív Predictor tesztem van eddig, remélem erősödni fog

jan. 7. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Jaj de jó hogy végre ilyen normális válaszokat írtok!!

Az a helyzet hogy mi 1 éve próbálkozunk gondoltuk még egy babával megkoronáznánk egymást!

De már sok reményt nem fűzök hozza

4. Baba lenne

43 éves leszek!

jan. 7. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

3 as halk gratula.

Kérdező: Első körben szurkolok, hogy most összejöjjön.

Ha nem sikerülne akkor nézess egy hormonsort és amh szintet. Nem akarlak megilyeszteni, csak saját példából kiindulva írok.

39 éves vagyok. Igazából a kezelt cukorbetegségemen felül nem tudnak semmit mondani. Tavaly értem el odáig, hogy meddőségi központ (bárcsak korábban mentemvolna). Ott kapásból mondták hogy csak lombik, mert már kezdek öregedni, de még nem reménytelen a helyzet.

Ne add fel, de egy év után az orvosi kivizsgálás már nagyon érik

jan. 7. 20:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos ma megjött de furcsán alig vérzek meg olyan mint amikor elmúlik!!

Nem értem de kezd az egészből a tököm kilenni!!😡😡😭😭

24 napra szerintem lassan el fog múlni!!🥹🥹

jan. 8. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( de a következő ciklushoz meg megy a drukk😊 én 24 éves leszek de nekünk se akar összejönni sajnos úgyhogy ez nem köthető korhoz szerintem, csak jó időbe kell együtt lenni.
jan. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!