Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív terhességi...

Halvány pozitív terhességi teszt (predictor). Szerintetek ezen tényleg ott a csík?

Figyelt kérdés
[link]

jan. 7. 08:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, nagyon korán teszteltél. Sajnos sok nőnél van úgynevezett kémiai terhesség, amikor elindul a beágyazódás, megindul a hcg termelődés, de aztán valami ,,hiba" történik, és megszakad, majd időre megjön a menstruáció. Ha nem tesztelsz idő előtt, észre sem veszed. Mivel te nagyon hamar teszteltél, benne van a lehetősége ennek a kémiai terhességnek is, és lehet, hogy ezért görcsölsz. Persze az is lehet, hogy minden a legnagyobb rendben, nagyon sokan görcsölnek az első pár hétben, teljesen normális ez is. Azt egyáltalán nem gondolom, hgy fals pozitív lenne, a második biztatóan erősödik, pedig csak egy nap telt el tegnap óta. Igyekezz nem ráparázni erre, hogy erősödik-e, mert nagyon bele lehet bolondulni, és annyi minden lesz még a terhesség miatt, amin aggódni lehet :)
jan. 8. 09:46
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Szépen erősödik ahhoz képest, hogy csak 1 nap telt el. Szerintem bíztató.
jan. 8. 12:46
 13/29 anonim ***** válasza:
3%

Nagyon halványka!!!

Én inkább negatívnak mondom

jan. 8. 15:56
 14/29 anonim ***** válasza:
87%

Legközelebb az elmaradt mensi napján érdemes tesztelni.

Jó dolog, hogy a korai teszt pozitív, de ettől még simán lehet kémiai, nem kell naponta nézegetni, csak magadat idegesíted vele.

jan. 8. 23:39
 15/29 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele, hogy korán teszteltem. EÜs Dr-el a nevem előtt azzal is, hogy hogyan működik az emberi test. Múlt hónapban szellem képes/fals pozitívom volt, ugyanabból a dobozból a másik teszt már negatív. Akkor időben teszteltem. Most az érzékenyebb tesztet választottam, ami korábban képes jelezni. Jelzett is. Több mint egy év próbálkozás után, több orvosi vizit, kivizsgálás után már minden szalmaszálba kapaszkodik az ember.

Én reménykedem. Az hogy ezzel mennyire teszem magam tönkre, az pedig a saját döntésem (és a férjemé).

Btw mára még erősebb lett a csík. [link]

jan. 9. 06:22
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Jó lesz ez kérdező, de attól, hogy doktor vagy, attól nem azt jelenti, hogy neked más lesz a teszted, ha hamarabb elkezded. A többiek azért írták, amit írtak, mert valószínűleg tapasztalatuk van és segíteni szerettek volna. Ha korán tesztelsz, akkor benne van a pakliban, hogy a végén csalódni fogsz, de az is benne van, hogy nem. Nehéz ezt elmagyarázni érthetően 😆 a lényeg, hogy senki nem volt rosszindulatú, ne úgy vedd fel.

Szépen erősödik a teszt, így most a 2 nappal korábbival összehasonlítva látszik az erosodes.

Sok sikert 😊

jan. 9. 06:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy tudom jól, hogy rizikós amit csinálok, hogy hatalmasat csalódhatok, de szabadjon már eldöntenem, hogy bevállalom-e ezt a stresszt vagy nem. :)
jan. 9. 06:56
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a kérdésedből nem derül ki, hogy eü-s doktor vagy, és hogy tudod, hogy működik a tested. Szerintem segítő szándékú válaszokat kaptál (pedig azért néha mennek az oltások rendesen egy-egy kérdés alatt).Aki mondjuk nem egészségügyis, vagy nagyon mélyen nem ásta bele magát a megtermékenyítésbe, lehet, hogy nem is hallott a kémiai terhességről. Természetesen a te döntésed, hogy mikor tesztelsz, de ha kiteszel egy kérdést erre az oldalra, akkor hallani fogod mások véleményét/ tanácsát óhatatlanul.
jan. 9. 08:35
 19/29 A kérdező kommentje:

A kérdés arra vonatkozott hogy látjátok-e a teszten a csíkot. Erre várok csak választ :)

Nem veszem ezeket magamra, csak szeretem ha a kérdésemre válaszolnak.

jan. 9. 08:38
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de utána még érkezett egy ilyen kommented, további kérdésekkel:

,,Illetve, most ezerrel figyelem magam, és néha érzem a hasam mintha görcsölne, néha nem.. lehet csak a feszültség miatt? Vagy mindkettő fals lenne?"

Ezekre reagáltunk. Ha a 10-es kommentet nem írod meg, a kutya nem szólt volna, hogy korán teszteltél. Így viszont szerintem mindenki hozzászólása a témához teljesen releváns.

jan. 9. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!