Halvány pozitív terhességi teszt (predictor). Szerintetek ezen tényleg ott a csík?
Nagyon halványka!!!
Én inkább negatívnak mondom
Legközelebb az elmaradt mensi napján érdemes tesztelni.
Jó dolog, hogy a korai teszt pozitív, de ettől még simán lehet kémiai, nem kell naponta nézegetni, csak magadat idegesíted vele.
Tisztában vagyok vele, hogy korán teszteltem. EÜs Dr-el a nevem előtt azzal is, hogy hogyan működik az emberi test. Múlt hónapban szellem képes/fals pozitívom volt, ugyanabból a dobozból a másik teszt már negatív. Akkor időben teszteltem. Most az érzékenyebb tesztet választottam, ami korábban képes jelezni. Jelzett is. Több mint egy év próbálkozás után, több orvosi vizit, kivizsgálás után már minden szalmaszálba kapaszkodik az ember.
Én reménykedem. Az hogy ezzel mennyire teszem magam tönkre, az pedig a saját döntésem (és a férjemé).
Btw mára még erősebb lett a csík. [link]
Jó lesz ez kérdező, de attól, hogy doktor vagy, attól nem azt jelenti, hogy neked más lesz a teszted, ha hamarabb elkezded. A többiek azért írták, amit írtak, mert valószínűleg tapasztalatuk van és segíteni szerettek volna. Ha korán tesztelsz, akkor benne van a pakliban, hogy a végén csalódni fogsz, de az is benne van, hogy nem. Nehéz ezt elmagyarázni érthetően 😆 a lényeg, hogy senki nem volt rosszindulatú, ne úgy vedd fel.
Szépen erősödik a teszt, így most a 2 nappal korábbival összehasonlítva látszik az erosodes.
Sok sikert 😊
A kérdés arra vonatkozott hogy látjátok-e a teszten a csíkot. Erre várok csak választ :)
Nem veszem ezeket magamra, csak szeretem ha a kérdésemre válaszolnak.
Igen, de utána még érkezett egy ilyen kommented, további kérdésekkel:
,,Illetve, most ezerrel figyelem magam, és néha érzem a hasam mintha görcsölne, néha nem.. lehet csak a feszültség miatt? Vagy mindkettő fals lenne?"
Ezekre reagáltunk. Ha a 10-es kommentet nem írod meg, a kutya nem szólt volna, hogy korán teszteltél. Így viszont szerintem mindenki hozzászólása a témához teljesen releváns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!