Olvasom meg látom mindenhol hogy 8-9 dpo-n már egyértelmű pozitív, úgyhogy kicsit elkeseredtem, mert nekem még sehol semmi... Van akinek csak később lett pozitív?
Én a korai tesztelők közé tartozom. A fiammal a 9. DPO-n teszteltem először, ami teljesen egyértelmű pozitív volt. A lányomnál viszont csak a 11. DPO-n, akkor is csak így-úgy forgatva, hunyorogva lehetett látni a második csíkot. Ott csak a 13-14. DPO-n lett szép pozitív. Szóval ne keseredj el, mindenki, sőt minden terhesség más.
tegnapelőtt 19:52
2/12 anonim válasza:
A vártam amíg meg kellett volna jönnie.
Előtte esélyes,hogy nem látni most pozitív, nem pozitív, akkor azon aggódom.
tegnapelőtt 19:56
3/12 anonim válasza:
12 dpo-n teszteltem másodjára, akkor lett a korai halvány csíkos. Kíváncsiságból csináltam a 8 dpo-n is, az full negatív volt 🙂
tegnapelőtt 20:06
4/12 anonim válasza:
Korai tesztelő vagyok, nálam mindig 10.dpon pozi lett a 10-es teszt.
9.dpon csak egyszer próbáltam az hómező volt. 10.dpon élőben színes volt mindig, de fotón nem is nagyon látszott. 11.dpon már fotón is egyértelmű volt.
Személy szerint azt vallom, ha 12.dpon negatív a 10-es teszt, akkor az negatív is marad. De ehhez tudni kell az ovut, legalább lh teszt használatával.
tegnapelőtt 20:06
5/12 anonim válasza:
DPO-kat sosem tudtam…
1. 34. ciklusnap
2. 32. ciklusnap
3. 32. ciklusnap
4. 24. ciklusnap
tegnapelőtt 20:08
6/12 anonim válasza:
Mindkétszer 12. dpon halvány, de egyértelmű pozitív. :) 10. dpo-t próbáltam az egyik terhességgel, de az negatív volt, száradás után volt rajta egy kis halvány csík, ami nekem máskor nem szokott.
tegnapelőtt 20:10
7/12 anonim válasza:
11dpo, nekem ez volt az esedékes mensi napja.
tegnapelőtt 20:27
8/12 anonim válasza:
7.dpo-n hómező volt. Azért teszteltem olyan korán, mert úgy számoltam, amikor ovunak kellett volna lenni, ahhoz, hogy terhes legyek.(Egy próbálkozás volt és max.3napot adtam, az ovunak az de + ovutesztem nem volt addigra.)
Aztán 11.dpo-n a vesztesek nyugalmával csináltam még egyet. Olyan halvány volt, hogy csak én láttam, meg a csíszakértők. Most éppen a játszószőnyegén próbál megfordulni, én meg drukkolok neki😁
tegnapelőtt 22:50
9/12 anonim válasza:
Aktus után 10 nappal a teszt nekem ki mutatta a terhességemet.
tegnapelőtt 23:44
10/12 anonim válasza:
Nem követtem az ovut, szex is rendszeresen volt, tehát abból sem tudok kiindulni, de 27. ciklusnapon jól látható, erős pozitív volt (előtte nem próbáltam).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!