Nektek mikor lett leghamarabb pozitív tesztetek? Két napja késik, ilyenkor már ki kell mutatni a tesztnek a terhességet?
Ma reggel csináltam egy xepil tesztet, de negatív. Illetve most ahogy szárad mintha lenne egy másik halvány csík is, de ugye az nem 5 percen belül jött elő. Elolvastam a tájékoztatót, és aszerint 25-s a teszt.
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra! Kinek mikor, melyik teszt mutatta ki?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
3 nap késés után Gabriel teszt délutáni vizelettel csinálva erős pozitív.
De nekem rövidebb ciklusaim voltak, a 28 naphoz képest számoltam a 3 napos késést. Bár valójában 24-25 naponta jött meg átlagosan, de azért volt olyan is, hogy 29-30 napra jött meg.
Hát nekem még a mensi késés utáni 5. napon nem mutatta ki. El is keseredtem kicsit, és ugyan nem jött meg, nem foglalkoztam vele. Aztán innen kb egy hét múlva hányingerem lett a moziban a popcorn illatától. Másnap teszteltem és az már pozitív volt, de az sem volt még extra erős, bár már egyértelműen pozitív...
Úgyhogy nem tudom mikor mutatta volna ki korábban, mert nem próbáltam, 3 negatív után meguntam a tesztelgetést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!