Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek mikor lett leghamarabb...

Nektek mikor lett leghamarabb pozitív tesztetek? Két napja késik, ilyenkor már ki kell mutatni a tesztnek a terhességet?

Figyelt kérdés

Ma reggel csináltam egy xepil tesztet, de negatív. Illetve most ahogy szárad mintha lenne egy másik halvány csík is, de ugye az nem 5 percen belül jött elő. Elolvastam a tájékoztatót, és aszerint 25-s a teszt.

Kíváncsi lennék a tapasztalatokra! Kinek mikor, melyik teszt mutatta ki?

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2013. okt. 19. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

2. vagyok

A legolcsóbb vaterás tesztet használtam.

Reméljük minden rendben lesz veled!!

2013. okt. 19. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2013. nov. 14. 23:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Mi lett végül? Igazából azóta sem véreztem. Elmentem orvoshoz az eset után, megvizsgált de nem annyira alaposan. Azt mondta semmilyen elváltozást nem tapasztal, vetélésre utaló jeleket nem lát. Még azt is mondta lehet korai terhességem van, egy héttel később teszteljek. Persze negatív volt később is. Az a gyanúm egyébként, hogy lett volna baba, csak nem maradt meg. Mondjuk azt olvastam, hogy erős vérzéssel jár, ami nekem nem volt, abban a hónapban erős antibiotikumot is szednem kellett, talán amiatt volt ez. Pár napon belül lenne esedékes a következő mensi, kíváncsi vagyok...
2013. nov. 15. 05:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy kimaradt egy hónap, már velem is megesett ilyen. Remélem, dolgoztatok a baba témán azért ebben a hónapban is, és beérik a pozitív teszt végre!:)
2013. nov. 15. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!