Hányadik dpo-n lett pozitív a terhességi tesztetek? Főleg a korán tesztelők érdekelnek.
11dpo, extra halvány, de mindenki látta.
Mellé egész napos émelygésem volt ami előtte soha. Tehát a tünet miatt teszteltem. Ha van tünet és terhesség is van, akkor a teszt is pozi lesz.
Viszont amit fontos megemlítenem, hogy a nem várt napjáig szinte egyáltalán nem erősödtek a tesztek, de a nem várt napján látványosan erősebb lett.... tehát a biztos tesztig várni kell a nem várt napjáig.
Sajnos volt egy kémiaim is, szintén korai tünetek, halvány pozi tesztek, na de időre meg is jött.
Így a mensi előtti tesztelésnek igazából sok értelme nincs, de ugye mindenki oda költi a pénzét ahova szeretné és úgy reménykedik ahogy akar :D Én is korán tesztelő voltam, de türelmesen vártam az örömmel :)
13. dpo délután már pozitív volt.
Nekem korán volt, mert nemvárt után 2 nappal akartam tesztelni, de ekkorra már biztos voltam benne, hogy sikerült, így nem bírtam ki.
11. Dpo: [link]
Elotte nap egyebkent a 10es one step is mutatta, de azt cssk en lattam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!