Mi a véleményetek az alvástréningekről? Melyiket próbáltátok? Negatív és pozitív tapasztalatok egyaránt érdekelnek.
Hát az átlag 5-7 ébredés volt egy éjjel, rosszabb időszakokban meg 10+. 2 éves kora után már csak kb 2x ébredt, és 2,5 éves kora óta átalussza az éjszakát heti többször, és ha ébred is, csak inni kér és alszik tovább. Most 3,5 éves.
1es
Az a véleményem, hogy lusta, szívtelen szülők eszköze.
Az a dolgod, hogy kielégítsd az igényeit. Majd kamaszként úgyse kellesz neki.
Ha ringatni kellett, ringattam. Ha dúdolni, dúdoltam. Ha simogatni, simogattam. Ha vele aludni, aludtam. Mindig azt a módszert használtam, ami neki a leginkább megfelelt. Sose próbáltam leszokatni, átszokatni, megváltoztatni. Voltak jobb és rosszabb időszakok. Volt, hogy magától aludt, volt hogy rengetegszer ébredt. A lényeg mindig az volt, hogy valahogy, de aludjon és ezért mindent megtettünk az igényeihez igazodva. Egyébként kicsi alvásigényű kisgyerek.
Az eredmény: tökéletes kötődés, bizalmas kapcsolat.
17 hónapja szinte egyetlen éjjelt sem aludtam végig.
Fiam akkor is megébred ha mellette vagyok, ez éjjelenként 4-5 alkalom minimum, van, hogy több, ritkán 1-2.
Sose hagytam sírni, nekem az nem tréning, hanem szívtelenség.
El fog múlni.Ezt vállaltam, rossz, fárasztó de el fog múlni.
Mondom ezt úgy, hogy harmadik gyerek, a másik kettőt sem hagytam sírni, most 20 és 13 évesek.Szóval megnőttek és én is túléltem, most is túlfogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!