Szerintetek ez pozitív?
Igen pozitív. ☺️De biztos, hogy később lehetett ovud és nem 12 napja késik, hanem eleve így hosszabb ciklusod lett volna.A halványsága miatt mondom. ☺️
Minden jót Nektek! 😁
Nekem ilyen volt 15.dpo-n az nekem 1 napos késés. Így sanszos késett az ovud több mint egy hetet.
Pozitív, de a halványság miatt ismételd meg ugyan ezt a fajtát két nap múlva. Ha nem erősödik, akkor viszont gond lehet.... érdemes lett volna már hamarabb tesztelni.
Azért a legjobbakat, drukkolok rendben legyél és csak hosszabb ciklus legyen az ok.
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését, így a ciklusom rendszeresnek semmiképp nem mondanám még.
2 nappal ezelőtti teszt nagyon nagyon halvàny volt a korábbiak pedig negatívak.
Akkor kb most lenne esedékes a mensid.
Dokihoz ezek alapján menj, ne az előző mensi szerint. Mert nem fog látni semmit.
Vedd úgy, hogy ma van a mensid napja. 3 hét múlva mehetsz dokihoz.
Nekem 6 nap kesesnel ilyen volt a tesztem [link]
Lehet kesobb fogant , hogy mondtad a fogamzasgatlot is lehet hogy csak akkor kellett volna megjonnie mikor teszteltel
Tegnap voltunk ultrahangon, egészséges piciny van odabent :)
Szivbol gratulalok, boldog babavarast!😊😊
En is ma voltam a 10 hetes uhn es minden rendben van a picivel. Nagyon kulonleges ez az idoszak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!