Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ebből még lehet valami?

Csajok! Ebből még lehet valami?

Figyelt kérdés
Láttam egy posztot ahol a csajszi ugyanolyan tesztet használt és neki is csak épp ennyi látszott és pár nap múlva szép halvány pozitív színes tesztje lett. Tudom korán teszteltem 3-4 napom lehet még mensiig. Tegnap este teszteltem egyet és 3 perc alatt ott volt. Szerintetek? [link]
dec. 20. 18:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szia! No, mi a helyzet?
dec. 22. 10:36
 12/22 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt teszteltem, nem bírtam ki. Negatív….sok jót már nem remélek. Ma vagy holnap kell megjöjjön kicsit görcsölök is meg szárazság van odalent. Minimálisan reménykedem még de már kezdem elengedni
dec. 22. 12:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Nekem sem erősödött tovább sőt talán halványabb is mint tegnap és én is görcsölök, szóval nekünk is ennyi volt szerintem :(. Nem baj ez a pár nap a következő lehetőségig gyorsan el fog repülni az ünnepekkel. Kívánok nektek sok sikert kövi ciklusra!
dec. 22. 12:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Én is sajnálom :( az még talán furcsa nekem hogy mensi előtt mindig van folyásom most full szárazság de már nem agonizálok rajta várom hogy megjöjjön. Én is kívánok sok sikert nektek:)
dec. 22. 13:13
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as nálad mi a helyzet ? 2-3 napja nekem olyan érzésem van mintha meg akarna jönni de semmi….
dec. 24. 10:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem megjött tegnapelőtt. Nálad azóta se semmi? Teszteltél újra?
dec. 25. 09:02
 17/22 A kérdező kommentje:
Nekem azóta semmi 23.-án kellett volna 4 napja késik. De már valószínűleg kimutatná a teszt
dec. 27. 06:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Csinálj egyet. Ilyenkor már akár délután is kimutatja :)
dec. 27. 14:00
 19/22 A kérdező kommentje:
Holnap reggel megcsinálom :)
dec. 27. 18:35
 20/22 A kérdező kommentje:
Nekem úgy néz ki lett egy pozitív 😊 ma reggeliből
dec. 28. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!