Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar velem izgulni csajok?

Ki akar velem izgulni csajok?

Figyelt kérdés
22.-ére nem várom, azt hiszem a párommal elcsíptük a napot. Van valaki aki ugyanebben az időszakban próbálkozik a babával? Szurkoljunk együtt egymásnak :)

júl. 13. 23:30
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
53%

Mi még nem tartunk a gyermekvállalásnál, de nagyon szurkolok nektek, hogy sikerüljön, és minden rendben menjen!! :)

(Szerintem rossz témába ment a kérdésed)

júl. 13. 23:38
 2/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Igen, sajnos csak akkor vettem észre, amikor kikerült :D
júl. 13. 23:43
 3/29 anonim ***** válasza:
65%
AUtóba nem kényelmes gyereket csinálni.
júl. 14. 06:43
 4/29 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem a pasid akar, és itt meg is áll a sor.
júl. 14. 07:07
 5/29 anonim ***** válasza:
41%

Hajrá :)

25-re nem várom, sajnos a tökéletes nap nem jött össze, volt egy pozi lh tesztes napom, aznap együtt is tudtunk lenni, másnap viszont megint pozitív volt a teszt így két nappal ovu előtt voltunk csak együtt, szerintem ez nekünk így nem lesz jó. Sajnos a férjem heti 4 napot gyakran van kint külföldön, így ritka, mikor megfelelő időben tudunk együtt lenni.

Aki meg annyit ír, csak legyünk együtt, az nem ismeri a bioszt. Ovu nélkül dughatunk mint a nyulak, baba pont nem lesz. Nem a mennyiség, hanem a minőség, megfelelő időzítés az ami számít. az a 12-16 óra amikor a petesejt kiszabadul és él. Kétszer is voltam terhes úgy, hogy csak egyszer voltunk együtt, sajnos nem maradtak velünk, de ez más kérdés. Sajnos nagyon is fontos az időzítés.

Alapvetően sokan jártak sikerrel, 2-3 nappal ovu előtti együttlétből, én nem vagyok túl bizakodó, de a remény hal meg utoljára :D

Szerencsére már van egy gyermekünk, de nagyon szeretnénk még egyet :)

I.

júl. 14. 07:26
 6/29 anonim ***** válasza:
58%
Én nem. És nem is értem minek kellene. 🤷‍♀️
júl. 14. 07:54
 7/29 anonim ***** válasza:
56%
Jó esetben a párod. Rajta kívül senkit nem érdekel. De mivel itt sovarogsz figyelmemet, valószínű őt se.
júl. 14. 08:50
 8/29 anonim ***** válasza:
61%
Szomszéd Bözsi néni vagy az anyósod.
júl. 14. 09:43
 9/29 anonim ***** válasza:
40%
Én szurkolok neked, tudom milyen ez! Nekem még csak most indul az új ciklus. :)
júl. 14. 09:47
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem azt akartam, hogy rám figyeljenek. Úgy látszik sok a rosszindulatú ember. Csak akartam valakivel (női társammal) izgulni, hogy vajon nekik összejön -e vagy sem. Tapasztalatokat vártam, ki mit érez odabent stb. 5. válaszoló, nektek nagyon szurkolok, hogy összejöjjön! :)
júl. 14. 09:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!