Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki akar velem izgulni csajok?

Ki akar velem izgulni csajok?

Figyelt kérdés
22.-ére nem várom, azt hiszem a párommal elcsíptük a napot. Van valaki aki ugyanebben az időszakban próbálkozik a babával? Szurkoljunk együtt egymásnak :)

júl. 13. 23:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
10%
Az a vicc hogy az emberek olyan kérdés alatt szúrkálódnak ami nem nekik szól. De ugye másêban a szálkát is, sajátban a gerendát sem.
júl. 20. 17:21
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
#21: Nem csak nekem volt ez a véleményem..
júl. 20. 17:34
 23/29 anonim ***** válasza:
10%
22, azért írtam többes számban... Nekem ez a stílus visszataszító.
júl. 20. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
64%
Oké. :D Akkor izgulj a kérdezővel. Hátha a mai aktusból összejön. Majd gondolj rá. 😊
júl. 20. 17:47
 25/29 anonim ***** válasza:
22%
Úgy látom nem ment át a lényeg.:')
júl. 20. 18:06
 26/29 anonim ***** válasza:
59%
Mennyi ovodas van itt egy szinvonalon aki egyutt akar izgulni.
júl. 20. 22:37
 27/29 anonim ***** válasza:
54%

Az óvodás az pont az aki ilyen kommenteket hagy olyan kerdésnél ami elvileg nem egyezik meg az ő stílusával. Hát csesszétek meg inkább beszélek egy "óvodás" leendő gyerekéért izguló anyával mint egy megkeseredett emberrel mint amilyenek itt vannak. És ti a stílust tovább adjátok a gyereknek. Jézus.. miért kell ilyen szrnak lenni? De most komolyan. És ti vállaltok gyereket, majd utána még át is adjátok ezt az ítélkező, majd én megmondom hogy mi a jó "vhájbot". Egyszerűen miattatok utálom már az embereket, ja bocs csak az ilyeneket. És miattatok krva sok ember ki van vetve, csak azért mert mer őszinte lenni hogy mit akar. Tudjátok mik vagytok mind. Szót se... Nyugodtan lehet törölni a válaszomat, akkor is ez az igazság.

Írom ezt úgy hogy van egy gyerekem, nem akarok többet. Nem szexelek, menstruálok, szoptatok is, köszönöm jól vagyok, de van annyira egészséges értékrendem hogy ne szóljam meg a másikat csak azért mert nem olyan mint én és amk a legfontosabb nem árt vele másnak.

júl. 20. 22:47
 28/29 anonim ***** válasza:
Pihenj meg :D
júl. 21. 13:22
 29/29 anonim válasza:
15%

17-én kellett volna megjönnie, de nem jött.. :)

sok-sok erősödő pozitív teszt, emelkedett hcg (vérvétel), jövő hét pénteken megyek ultrahangra, akkor elvileg már a 8. hétben leszek...nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen.

Hajrá Nektek is!

júl. 27. 13:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!