Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok! Ebből még lehet valami?

Csajok! Ebből még lehet valami?

Figyelt kérdés
Láttam egy posztot ahol a csajszi ugyanolyan tesztet használt és neki is csak épp ennyi látszott és pár nap múlva szép halvány pozitív színes tesztje lett. Tudom korán teszteltem 3-4 napom lehet még mensiig. Tegnap este teszteltem egyet és 3 perc alatt ott volt. Szerintetek? [link]
dec. 20. 18:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalatom azt mondja, ez egy negatív teszt. Ez a fajta facelle mindig ilyen. A mártogatós verziója sokkal jobb. Tesztelj két nap múlva.
dec. 20. 19:09
 2/22 anonim ***** válasza:
Ez negatív
dec. 20. 20:13
 3/22 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is 3-4 napom van és ilyen a facelle reggeliből. Meglátjuk. Most este szerintem nekem se látszana.

[link]

dec. 20. 21:28
 4/22 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked 3as hogy baba legyen 😊 mikor fogsz újra tesztelni ? Meg mikor kéne megjönnie?
dec. 20. 22:15
 5/22 anonim ***** válasza:
Ma reggel is teszteltem. Tök ugyanolyan mint volt úgyhogy én elengedtem a ciklust és várom hogy megjöjjön. 23 vagy 24.én kell.
dec. 21. 03:49
 6/22 A kérdező kommentje:
Én nem adnám fel még a helyedben, lehet még csak nemrég ágyazódott be és nem termelt annyi hcgt hogy kimutassa a teszt. Valakinek mensikor van egy halvány csíkja vagy késés utàn
dec. 21. 05:55
 7/22 anonim ***** válasza:

[link]

A férjem szerint erősödött. Nem ágyazhatódott be később mert tegnap előtt már pozitív volt egy Elysium. Ha később ágyazódik be nem mutatja az sem és sajna ovum se lehetett később mert 10.én délután néztek ultrahanggal és akkor már megtörtént.

dec. 21. 05:59
 8/22 anonim ***** válasza:

7-es a tied valóban erősödik. Kérdező, drukkolok, hátha pár nap és pozitív lesz.

Akinek mensi napján halvány a teszte amúgy az nem a mensi napján jár. Ovu után 10-11.dpo-n a 10-es tesztek pozik lesznek. Akine. Nem az nem terhes.

Ha nem tudoja az ember az ovuját, akkor lehet olyan, hogy pár nappal később volt, de akkor a mensi is később esedékes.

A mai tesztek, sajnos, nem sajnos mensi előtt mutatják.

dec. 21. 06:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Meglátjuk mi lesz. Nekem nincs több tesztem. Mi mostmár karácsonyozunk aztán ha nem jön meg január 14.re van időpontom dokihoz.

Nagyon drukkolok neked kérdező és figyelem a kérdést. Ha esetleg tesztelsz még és van kedved tölthetsz fel képet, kíváncsi vagyok neked hogy alakul. :)

dec. 21. 06:20
 10/22 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok! Töltök majd fel képet:) holnap reggel csinálok majd egy tesztet
dec. 21. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!