Csajok,tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok. Előre is bocsánat,ha hosszúra sikeredik.
Nem jött meg a menzeszem,pedig a mai napra vártam. Semmilyen utalás nincs rá,hogy egyáltalán meg akar jönni. Nagyon enyhe görcsöket érzek,hányingerem van és mellfájdalmakat tapasztaltam. Sajnos ismerem már annyira a testem,hogy tudjam,valami van. Nem hinném,hogy terhes vagyok,mivel védekezünk,de már ez is megfordult a fejemben. Napra pontosak a ciklusaim,vagy egy nappal előbb szokott megjönni. Mit tanácsoltok,ami esetleg elősegítí,hogy megjöjjön? A meleg vizes guggolást már próbáltam.
24 éves vagyok.
Kérlek mesélj a meleg vizes guggolásról, ez még nekem is új.😅
Amúgy rossz kategória, ez itt a teherbe esni vágyók klubja.
A nők egészségében a kérdésed helye.
Nem, semmivel nem tudsz rá hatni, csak vényköteles hormonális készítményekkel.
Első: hát erről eddig én sem hallottam,de itt valahol beírták egy kérdezőnek,hogy próbálja meg ezt. 😅
Nem igazán tudtam most melyik kategóriába is írjam,gondoltam itt előbb kapok választ.
Jaj. Ezt a "brazilok" szoktak hogy forró vízbe ülnek, és akkor elvetelnek, meg nehezet emelnek és akkor tuti elmegy a gyerek.
Elképzelem ahogy a kádban a forró vízben guggolsz le és fel 🤣
Amúgy lehet az ideg is, vagy "öregszel" már és késik 1-2 napot. Ha védekeztek(helyesen, és nem a kihuzom időben van.) hogy lennél már terhes?
Én is jót mosolyogtam magamon 😄
Szinte esélytelennek tartom,de persze azért megfordul az ember fejében ilyenkor.
Gondolom inkább valami stressz okozta helyzet miatt van,bár eddig ez nem okozott gondot. Lehet tényleg öregszem..😅😂
Mindenesetre ha nem jön meg,kérek időpontot a nőgyógyászhoz és meglátjuk mi lesz. 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!