Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem ment fel a hőm mégis...

Nem ment fel a hőm mégis terhes vagyok, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Van valaki aki ugyan így járt? 36.6 az alaphőm, már sok ciklust megfigyeltem, és 37 ig mindig felment ciklus második felében. Azthittem ovum sincs, mivel 36.6-36.7 en mozgott a reggeli hőm. Hüvelyben mérem felkelés előtt azonos időben. Erre most van 3 pozi tesztem is, elég erősek majd leugrik a 2. csík. Járt már így más is? Nincs elég progim, vagy mi a baj? Orvoshoz 2 hét mulva kaptam időpontot.
dec. 16. 19:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
75%

Viszonyításképpen: tegnap 5:30-kor 36.75 volt a korrigált értékem, mert 6kor mértem. Ma megint sikerült 5:30-kor mérni, ami már 36.8 lett. Ha holnap is marad emelkedett, akkor elmondhatom h 3 nappal ovu után vagyok. Az ovutesztem 1,5 napig volt pozitív, a 3-ból a középső volt a legerősebb 18. Napon délután. 19-én kora délután még erős volt 2 napja negatív, ma vagyok 21. Napon. Megcsúszott az ovum, a 16. Napon szokotott tüszőrepedésem lenni, 30 napos ciklussal. Ez most már egyértelműen hosszabb lesz. Ez nekem pl: abban is segít, hogy ne vegyek idejekoràn tesztet. Felesleges lenne a 30. Napon tesztelni, mert valószínűleg korai lenne. A 35. Nap most biztosabbnak tűnik. Erre jó a hőmérőzés pl.

De ha màr 3-4 napja pozitív a teszted, akkor engedd el, nem fog segíteni.

dec. 17. 07:13
 22/22 anonim ***** válasza:
Miujsag kérdező? :)
dec. 20. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!