Nem ment fel a hőm mégis terhes vagyok, hogy lehet ez?
"Aki ma 5:38 kor kelt, tegnap pedig 7:30 kor. De mindkét napon 36.7-et mértem."
Akkor itt van a kutya elásva, nem ugyanakkor mérsz. Így sajnos nincs értelme a hőmérőzésnek.
Nem mérhetsz 2 teljes óra különbséggel ugyanannyit, az egyik érték nem jó, az egyik nincs korrigálva (vagy egyik sem).
Például mindig 6-kor mérsz. Felkesz kivételesen 5-kor, ekkor mérsz 36.70 értéket. Korrigálni kell, mintha 6-kor keltél volna. A helyes érték 36,80 lett volna, ha ténylegesen 6-kor keltél volna.
Vagy felkelsz 8-kor, jóval később, mint a szokásos 6 óra, ekkor mérsz 36,9 fokot. Megint csak nem mérvadó, át kell számolni, mintha 6-kor keltél volna. A helyes érték 36,7 fok lenne korrigálva 6 órára.
De ha pozitív a teszt, hagyd a csudába, ne mérj tovább, nincs értelme. Drukkolok, hogy minden rendben legyen 2 hét múlva a dokinál.
Kisgyerek mellett nem lehet görbézni, hacsak nem alszik fixen 8 órát... Igazából potyára kínzod magad vele, ráadásul csak utólag értelmezhető. Ha az ovudat szeretnéd megtudni sokkal biztosabb az lh teszt. Most így a görbéd értelmetlen. Magán vérvétel lehet megnyugtat, mert most ezen a görbén kattogsz mikor nálad gyakorlatilag majdnem egyenes vonal lenne. Tehát értékelhetetlen így nincs mit agyalnod rajta :)
Nyugodj meg és örülj a két csíkocskádnak :)
Totál feleslegesen kezdtél el stresszelni.
Jó egészséget!
Nem minden esetben ugrik meg “lényegesen” a hője
Nekem 35,8 az alap hőm, és amikor teherbe estem 36,1 volt és azt mondták, hogy nincs is ezzel semmi gond 🥰
Szerintem sincs értelme ezen aggódnod kisgyerek mellett. Lehetetlen pontosan mérni ha ennyiszer kel. Egyszer mérd meg magad napközben, akkor biztos magasabb lesz. Megsúgom elalvás előtt megint leesik, ha konstans álmos vagy mint a fene, nem fog nagy hőt termelni a tested. Egyszerűen, ha aludni vágyik a szervezeted? le kell nyomja a hőt, mert máshogy nem tudnak a szervek-izmok pihenni. Részben ez is az oka annak, hogy folyamatos kimerültségi állapotban könnyen hízik az ember, mert lassú/lassabb az anyagcsere. Aztán van aki szoptatás alatt lefogy, de rengetegen meghíznak a hormonok meg a folyamatos kimerültség miatt.
Szóval ez valahol egy normális biológiai reakció, hogy fáradtan nem megy fel magasra a hőd. Nem ettől függ a terhesség sikere.
Nem tudsz helyesen viszonyítani, mert össze vissza méred. Ezt értsd meg. Mihez képest kéne mennyinek lennie?
A valós mérési értékeidet te magad sem tudod, csak amit összebohóckodtál. Dobd kia francba a papírod. Értsd meg rossz mérésből indulsz ki.
Szerintem nyugodj meg és bízz magadban! Minden rendben lesz!
Ne stresszelj, tudom nagyon nehéz de hidd el csak ez segít! Ha nem most majd a következő hónapban sikerül! Nagyon drukkolok nektek!🥰
19es vagyok, tudod itt sokan azt hiszik, hogy csak az erős pozitív jelenti azt, hogy terhes az ember🤪 amikor ez nem így van… ha nagyon szeretné az ember sajnos akkor rágörcsöl, ez van ezt más is elfogadhatná… bár lehet ők nem akartak semmit ennyire az életben!
Engedd el ezeket! Fókuszálj a jóra! 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!