Nem ment fel a hőm mégis terhes vagyok, hogy lehet ez?
Nincs görbém, jegyzetbe írtam a napokat. Igazából sokat nem is segítene a görbe mert így néz ki kb végig:
1.cn (ciklusnap)
37.1
2.cn
36.7
3.cn
36.6
4.cn
36.6
5.cn
36.6
6.cn
36.6
És így ment végig, most pár napja 36.7-eket mértem. De ennyi. Most vagyok nemvárt után 2 nappal és 3 pozi tesztel. Megvagyok ijedve nehogy vetéljek az alacsony hő miatt :'(
Progeszteront és hcg-t néznék a helyedben magánúton, 2 nap eltérés legyen a 2 vérvétel között minimum. Ha nő a hcg a 2 időpont között 48 óra alatt, kicsit megnyugszol, amíg eltelik a 2 hét a dokiig.
Bocsi, nem sértésnek szánom, de biztosan jól mérsz? Sajnos sokan nem mérnek pontosan, ezeket betartottad, minden egyes nap?
Minimum 3 óra alvás után kell mérni, még ágyban fekve, rögtön ébredéskor.
Hol mérsz, szájban vagy hüvelyben? Mármint egy ciklusban végig ugyanott kell mérni, nem szabad váltogatni.
Hónaljban értelmetlen mérni.
Hány percig mérsz, legalább 1-2 percig? A hőmérő digitális?
Nem alszol nyitott szájjal? Például orrsövény ferdülés miatt. Az befolyásolja a hőt, ha szájban mérsz.
Minden egyes nap pontosan ugyanakkor mérsz? Mert ugyanakkor kell, ez nagyon fontos. Már fél óra eltérés is számít, ha annyival később/korábban kelsz, akkor nem jó a mért érték, át kell kalkulálni, vannak rá neten is kalkulátorok.
Ha nem mindig ugyanakkor mértél, írd le nyugodtan, hánykor mértél, kiszámolom neked, segítek. De a teljes ciklusban végig kell az adat.
Bocsi most látom, hogy hüvelyben mérsz.
Akkor marad a vérvétel magán úton, hogy kicsit megnyugodj.
Ugyanakkor kelsz mindig, ugyanakkor méred? Ugyanannyit alszol? Nagyon nem mindegy. Nekem 5:30-kor 36.5 volt 2 napja, kereken 7-kor már 36.7. De amikor beindul a progi, akkor 5:45-kor már simán mérek 37.1-et.
Egyébként terhesen, ha nem kezdesz el vetélni, felesleges a hődet mérni. Bőven elég lehet a progid. Csak idegesíted magad vele. Aztán van, akinek 5-6. Héten megy csak fel úgy igazán. Nem vagyunk egyformák.
Remélem a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!