Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy megjött de mégis...

Létezik hogy megjött de mégis terhes lennék?

Figyelt kérdés

November 9-én megjött és teljesen szokásos vérzés volt. Élénkpiros, méhnyálkahártya darabokkal, a mellem feszült menzesz előtt, most meg “leeresztett” utána, hosszú menzesz volt. Minden a szokásos módon lezajlott. Hormonmentes spirálom van.

Viszont tegnap délutántól néha émelygek. Azonnal az jutott eszembe nehogy terhes leszek a menzesz ellenére. Nem súlyos és nem hányok csak néha vezetés vagy séta közben érzem az émelygést. Így néha rámjön. Tegnap délben a belozzoban ebédeltem a párommal és mintha azóta lenne aztán lehet semmi köze hozzá.

Ugye biztos hogy nem lehetek terhes?

nov. 25. 10:32
A kérdező szavazást indított:
De lehetsz
Nem lehetsz
21 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Nehogy terhes legyek*
nov. 25. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
miért nem csinálsz egy nyamvadt tesztet ahelyett, hogy itt jósoltatsz?
nov. 25. 10:36
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha 9-én jött meg, most pont ovu körül vagy...attól vagy furán. Ovukor is jellemző a pms tünet, émelygés hasfájás, görcs, derékfájás, szúrkálás, mellfájdalom....bármi jöhet.

Ha valakinek terhesség ellenére vérzése van, az feltűnően más, sokkal kevesebb hiányoznak a nyálkahártyás darabok, stb stb.

Ovu időben ovus tüneteid vannak. Ne aggódj.

nov. 25. 10:36
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Teszt mit mutatott?
nov. 25. 10:39
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Itt a nők már 1 kézfogástól is terhesek érzik magukat,hiába volt utána még 11 menstruációjuk is.🤷Az nem jutott eszedbe, hogy emésztési problémák is okozhatnak émelygést???
nov. 25. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
5-ös: mivel a nöknek kell vagy abortuszra menni - ami nem egy apróság -, vagy végigcsinálni a tehesség-szülést, utána meg a gyereket nevelni, ezért érthetö, ha tartanak egy nemkívánt terhességtöl!
nov. 25. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

6!

Én is nő vagyok, én is tartok, sőt rettegek egy nemkívánt terhességtől.

De egy "néha émelygek" tünetre nem egyből a terhesség ugrik be.

Ha ne adj isten elbizonytalanodok, hogy nem-eeee? nem gyakorira rohanok, hanem a patikába egy tesztért....

nov. 25. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Én sem értem miért olyan nehéz rendelni 10 db marha olcsó tesztet online, hogy legyen otthon, aztán amikor az ember hülye női agya elbizonytalanodik, akkor csinálni egyet. Szállítással együtt kB 2500 Ft és utána nyugodt vele az ember.
nov. 25. 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
79%

Az túl egyszerű lenne.Akkor mit kérdezgetne itt a gyakorin, ha a lfsz teszt megadja a választ?Csodálom, hogy nem írkált tojásfehérjéről meg kocsonyáról is.....

nov. 25. 11:12
 10/10 anonim válasza:
37%

Tök olcsó egy terhességi teszt és rengeteg helyen kapható. Nem értem ezeket a kérdéseket.

Egyébként igen, én illetve anyukám is mindketten túléltünk egy-egy menstruációt magzat korunkban, én is úgy készülök, hogy majd az első babám egy hónappal idősebb lesz, mint gondoljuk. (Majd: 5-10 év múlva)

nov. 25. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!