Létezik hogy megjött de mégis terhes lennék?
November 9-én megjött és teljesen szokásos vérzés volt. Élénkpiros, méhnyálkahártya darabokkal, a mellem feszült menzesz előtt, most meg “leeresztett” utána, hosszú menzesz volt. Minden a szokásos módon lezajlott. Hormonmentes spirálom van.
Viszont tegnap délutántól néha émelygek. Azonnal az jutott eszembe nehogy terhes leszek a menzesz ellenére. Nem súlyos és nem hányok csak néha vezetés vagy séta közben érzem az émelygést. Így néha rámjön. Tegnap délben a belozzoban ebédeltem a párommal és mintha azóta lenne aztán lehet semmi köze hozzá.
Ugye biztos hogy nem lehetek terhes?
Ha 9-én jött meg, most pont ovu körül vagy...attól vagy furán. Ovukor is jellemző a pms tünet, émelygés hasfájás, görcs, derékfájás, szúrkálás, mellfájdalom....bármi jöhet.
Ha valakinek terhesség ellenére vérzése van, az feltűnően más, sokkal kevesebb hiányoznak a nyálkahártyás darabok, stb stb.
Ovu időben ovus tüneteid vannak. Ne aggódj.
6!
Én is nő vagyok, én is tartok, sőt rettegek egy nemkívánt terhességtől.
De egy "néha émelygek" tünetre nem egyből a terhesség ugrik be.
Ha ne adj isten elbizonytalanodok, hogy nem-eeee? nem gyakorira rohanok, hanem a patikába egy tesztért....
Az túl egyszerű lenne.Akkor mit kérdezgetne itt a gyakorin, ha a lfsz teszt megadja a választ?Csodálom, hogy nem írkált tojásfehérjéről meg kocsonyáról is.....
Tök olcsó egy terhességi teszt és rengeteg helyen kapható. Nem értem ezeket a kérdéseket.
Egyébként igen, én illetve anyukám is mindketten túléltünk egy-egy menstruációt magzat korunkban, én is úgy készülök, hogy majd az első babám egy hónappal idősebb lesz, mint gondoljuk. (Majd: 5-10 év múlva)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!