20-as One Step teszttel ez a 2. Hónapom. Szerintetek válasszak másik tesztet?
Az e havi tesztjeim a felsők így festenek:
Úgy tűnik délelőtt kéne tesztelnem, de nem megoldható, munka miatt. A reggeli első nem erős soha, azt olvastam, hogy a 2. Vizeletből érdemes csinálni, ha a délutániak nem erősek soha.
Az előző haviak az alsók lettek, 30 napos volt a ciklusom, ahogy mindig, tünetek alapján 16. Napon volt a tüszőrepedésem. A 14. Napi teszt tűnt a legerősebbnek.
Amúgy ez egy hibás márkának tűnik, mert mindegyiknél a tesztcsík, színtől függetlenül marha vékony. Külföldi oldalon olvastam, hogy ennek a tesztnek van egy vastag papíros verziója, ami jobb, ez a vékony viszont sajnos nem jó, sosem lesz erős. :(
Akkor mellényúltam es próbaljak más típust? Próbálunk elégszer együtt lenni
Babatervezok oldaláról rendelj 15-öst.
Vagy nincs ovud vagy érzékenyebb teszt kell. A tesztjeid alapján még az is lehet tényleg nincs ovu. 19.cn milyen volt a teszt? Lehet rövidebb a lutealisod és így későbbre esik az lh csúcs is.
1-es mivel ma vagyok a 18 CD-n így nincs 19. Napi még, de a tegnap délutáni egy nagy 0 volt, most reggel meg tök erős lett 2. Vizeletből.
Van ovum, mert direkt elmentem magánba, amikor erősen fájt a hasam, másnap sikerült, azt mondta annyi folyadék van a bal petefészkemnél, hogy az már önmagában igazolhatja a tüszőérést, csak ért hozzá... tavaly is novemberben voltam kontrollon, akkor pont peteérésem volt! Én mindig érzem, mindig fáj, és tudom ez ciki, de több napig megy a hasam peteéréskor. De mindig. Hormonpanelem mindenfélére nagyon jó lett még februárban, emiatt sem gondoltam, hogy velem lehet a baj. 1 éve probálkozunk, tovább kéne mennünk. Nagyon megviseli ez már a kapcsolatom, mert párom spermavizsgálatra pl; nem akar elmenni. Úgyhogy most így azt sem tudom, akarja-e ezt az egészet. Próbálom nem nyüstölni, nem akarni ezt a dolgot folyton az orra alá dörgölni. 28 éves vagyok, a meddőséghez fiatalnak érzem magam, de nem egy ismerős kínlodott huszonévesen is már evekig. :( Egy picit túlsúlyos vagyok, a kinézetem miatt nem akartam sose fogyni, mert homokóra alkatom van, sokan dicsérnek, de ha ez okozná a meddőséget nálam, akkor eskü lefogynék, mert már sikerült egyszer, biztos most is menne. Olyan kövér nők is simán teherbe esnek, hogy csak na, én azért messze vagyok attól súlyban. :( A környezetemben semmi összefüggést nem látok ebben, de ezen is elgondolkodtam.
Vagy csak a lelki oldala marha nehéz, iszonyú nehéz évem volt, minden szinten... most kezdenek rendeződni a dolgok, erre jön párommal ez a konfliktus, hogy mi legyen ezzel a babaprojekttel. Nem vagyunk házasok, előtte házat szeretnénk, mert a lagzi is irgalmatlan veszteség lenne a kemény munkával összerakott megtakarításainkból. De ha eladjuk a lakást, és összerakjuk amink van, akkor is kéne még 30 millió, hitellel az világvége... nem Pest,de 80 misinél indul valami, amit annyira nem kell vészesen kipofozni röpstartból. Tudom, ez legyen a legkisebb gondunk, de mégis ezt hajtja folyton, hogy a ház, meg egy kutya kéne előbb, aztán a gyerek.
Szerintem egy egészséges női szervezet èrzi, hogy valami nem oké, és nem nemz gyermeket ilyen helyzetbe. Próbálok pszichológust keresni, de így a téli depresszió idején ez nagy kihívás. Online nem szeretnék, mert privát szféra az nem sok van otthon, páromra nem tartozik, ami ott elhangzik!
Lehet holnap lesz pozi.
Évekig használtam a david teszteket és nem volt gond vele, ahogy megvolt a jó érzékenység. Ha nem volt ovum, akkor ciklus végéig pozi közeli volt a tesztem. Így is jártam.
Sziasztok! Nem száradt meg teljesen még, de elkaptam a csúcsot úgy vélem. Amint kivettem a vizeletból már ugyanolyan színű volt, mint a kontrollcsík, most meg már totálisan sötétebb. Nagyon durva. :O ahhoz képest h tegnap este 6kor szinte semmi se látszódott! Továbbra is fura a csík jobbik széle, de szerintem ez most már lényegtelen, az összesen ilyen, szóval elkönyvelem gyári jelenségnek...
4 órája nem voltam mosdóba. Alig ittam, ha ez számít. Gondolom igen! Sajnos sokat iszom, így ez is nehezítheti a teszteléseket.
Ennek így kell kinéznie. Majd számold le ezek után hány napra jön a mensid. Bár hátha nem kell ;)
Ma legyetek együtt! Hajrá!
A végeredmény is nagyon biztató, ilyen erős tesztem az előző hónapban sem volt. ^^
Ha mégsem ez a csúcs, akkor is közel van már.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!