Tegnap pozitív teszt ma már halványabb (one step)?
Igen, és ma már azért úgy érzem mintha bármikor megjöhetne. Vettem predictor early tesztet holnap reggelre, ha addig nem jönne meg.
Arra is gondoltam, hogy túl sok vizeletet fogtam fel a pohárba, bár ezt már csak a remény mondatja velem :D
Megcsináltam reggel a predictort és halvány, de jól látható. Bőven időn belül jött ki a csík.
Nem élem bele magam egyelőre, ha addig nem vérzek akkor szombaton csinálom majd a következőt.
Ez volt az első hónap 1,5 év után, hogy "sz@rtam rá" és nem néztünk peteérést, se hogy mikor kell együtt lenni. Így mivel 26-35 naposak a ciklusaim azt se tudom most mikor kéne megjönnie (az lh teszt alapján legalább tudtam kb) ez most a 32. nap.
Csak a nagyoknál mindig annyira egyértelmű volt a teszt egyből, hogy nem kellett ilyennek foglalkoznom.
A
Csináltam ma hajnalban is teszteket, mert nem tudtam aludni.
- Predictor nagyon nagyon halvány
- Facelle nagyon nagyon halvány
- clearblue digitális + (1-2 hét)
Elmúlt a mellfájdalom pedig tegnap még eléggé fájt. Azt hiszem el kell engednem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!