A kèk one step teszt szokott tèves eredmènyt mutatni?
Ez 1-es ès 6-os vaszolònak szòl. A kèrdèsem a teszt megbìzhatòságára utalt.Arròl èn nem tehetek,hogy ugyan jò minősègben kèszìtek fotòt,de feltöltès után a kèszülèkektől függ,hogy azt mikènt látjátok.Ott van egy második csìk attòl függetlenül hogy nem szerkesztgettem össze-vissza,esetleg a net lebutìtja a kèpet.Ez nem volt kèrdès,számolni egyedül is tudok.Nem csak èn látom tehát nem haluzok.A kèrdès nem az èp eszemre ès a látásomra vonatkozott.Aki nem tud a kèrdèsre èrdemben válaszolni,az kèrem ne ìrjon.Otthon èljètek ki magatokat.
A többieknek köszönöm,nem is gondolom pozitìvnak.Azèrt èrdeklődtem hátha kapok vèlemènyt,hogy mennyire gyakori ez ennèl a tesztnèl,hisz nem akarom magam szivatni.Ìgy továbbra sem tudom hogy vegyek e másfajta tesztet
Nekem csak akkor volt +, amikor terhes voltam, egyébként hómező. De már elég rég használtam.
A tiéd viszont 1 csíkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!