Ma vagyok 9.dpo 13 körül csináltam egy one step 10es tesztet,pár másodpercen belül kijött a 2.halvány piros csík,teljesen egyértelműen. Viszont 17kor csináltam egy Predit,ami negatvív lett. Lehet fals pozi az one step? Reggel persze ismétlek :)
Figyelt kérdés
#One step predi
aug. 10. 17:33
2/20 A kérdező kommentje:
Melyik részt nem érted? 🤔
aug. 10. 18:01
4/20 A kérdező kommentje:
Csináltam még egy one stepet,az is pozitív.
Csak a prdei negatív.
Mindkét one stepen piros a 2.csík és pár másodperen belül megjelentek.
aug. 10. 18:13
5/20 anonim válasza:
Pedig a predi jóval érzékenyebb. A 9. dpo-n meg főleg gyanús ez a one step. Szerintem ma már ne pazarolj el több tesztet, ismételj 2 nap múlva.
6/20 anonim válasza:
Van is valami tüneted? Próbáld felcsatolni a képet.😊
7/20 A kérdező kommentje:
Ez is 10es,mint a predi,és tényleg másodperceken belül jött ki a 2.halvány,de jól kivehető piros csík,mindkét teszten.
Nagyon durva mellfeszülésem van,ami nekem nem szokott lenni menstruáció előtt sosem.
Mindegy,várok mostmár két napot,és újra tesztelek.
aug. 10. 18:34
8/20 anonim válasza:
Volt nekünk is ilyen, több félét vettünk, vegyes eredménnyel.
Végül pozitív lett. A fals pozitív nagyon ritka.
9/20 anonim válasza:
Nekem sajnos a clearblue fals pozi lett😔
10/20 anonim válasza:
Ha rákeresel a one step szinte mindig hamisan pozi. Ritka ha igazat mutat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!