Ma vagyok 9.dpo 13 körül csináltam egy one step 10es tesztet,pár másodpercen belül kijött a 2.halvány piros csík,teljesen egyértelműen. Viszont 17kor csináltam egy Predit,ami negatvív lett. Lehet fals pozi az one step? Reggel persze ismétlek :)
Egy fb csoportban sok jó véleményt is megosztottak róla.
Mindenesetre köszönöm a válaszokat,kedd reggelig várok,és megírom az eredményt :)
Nem szeretnék képet feltölteni,de 3 terhességem már volt,felismerem a pozi teszteket. Másodpercek alatt jött ki a második vonal és piros/rózsaszín árnyalattal,keresni sem kell.
A férjem és gyerekek is egyből látták,egyértelműen🙈 Nem kell keresgetni se.
Inkább a kettő közti negatív tesztet nem értettem,de valószínű nem volt elég koncentrált a vizelet. A második teszt a negatív után szintén pillanatok alatt pozitív lett.
Nem is 9.dpos tesztnek tűnnek,attól erősebbnek.
Bár 2 éve mindig 26 naposan a ciklusaim,de lehet most mégis előbb volt ovum.
Meglátjuk,kedden jelentkezem,ha kibírom addig🤣🙈
Az one step 10es erősségű,a Predi 12,5 ,olvass utána ,googlen fent van.
Jártam már így vele én is.
Nem hinném,hogy 2 hibás One steepet fogtál volna ki,pláne ha egyből pozi lett.
Nekem sosem volt szellemcsíkos és hamis pozi se,csak akkor volt pozitív,ha babát vártam.
Megy a drukk♥️
14
Ez csak ott bukott hogy még kevesebbre is reagál a teszt. Szóval volt hogy 6os hcgre még lett csíkom a predin.
A one step pedig ha egyszerre vette valószínű 1 gyártás így lehet mind a kettő szar.
One step volt még egy,erősebb lett a tegnapinál🙈
Csak nem bírtam ki🤣
Biztos,hogy nem minden one step a legjobb,de nem hiszem hogy három is rossz,meg erősödik is.
Kinek mi válik be. Mindenesetre folytatom a tesztelést jövőhéten.
A Predi is lehet hibás,nekem is volt hasonló,hogy negatív lett,míg egy gagyibb kimutatta egyből.
Nem hinném hogy 3 rossz tesztet vettél.
Lehet nem volt elég koncentrált a vizelet a Predinél.
Az erősödés meg pláne szuper!
Nem tudom....
Érdekes,de nem élem még bele magam semmibe.
Köszönöm a válaszokat!
Reggeli Predi +,One step is😍
Nagyon boldog vagyok.
Ezek szerint az One Step teszt nem volt rossz egyáltalán🙈
Bár gondoltam,hogy nem 3 hibás pozi tesztem lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!