Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok 9.dpo 13 körül...

Ma vagyok 9.dpo 13 körül csináltam egy one step 10es tesztet,pár másodpercen belül kijött a 2.halvány piros csík,teljesen egyértelműen. Viszont 17kor csináltam egy Predit,ami negatvív lett. Lehet fals pozi az one step? Reggel persze ismétlek :)

Figyelt kérdés

#One step predi
aug. 10. 17:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egy fb csoportban sok jó véleményt is megosztottak róla.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat,kedd reggelig várok,és megírom az eredményt :)

aug. 10. 21:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Muti a kepet! Megnezzuk
aug. 10. 22:26
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet feltölteni,de 3 terhességem már volt,felismerem a pozi teszteket. Másodpercek alatt jött ki a második vonal és piros/rózsaszín árnyalattal,keresni sem kell.

A férjem és gyerekek is egyből látták,egyértelműen🙈 Nem kell keresgetni se.

Inkább a kettő közti negatív tesztet nem értettem,de valószínű nem volt elég koncentrált a vizelet. A második teszt a negatív után szintén pillanatok alatt pozitív lett.

Nem is 9.dpos tesztnek tűnnek,attól erősebbnek.

Bár 2 éve mindig 26 naposan a ciklusaim,de lehet most mégis előbb volt ovum.

Meglátjuk,kedden jelentkezem,ha kibírom addig🤣🙈

aug. 10. 22:56
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Az one step 10es erősségű,a Predi 12,5 ,olvass utána ,googlen fent van.

Jártam már így vele én is.

Nem hinném,hogy 2 hibás One steepet fogtál volna ki,pláne ha egyből pozi lett.

Nekem sosem volt szellemcsíkos és hamis pozi se,csak akkor volt pozitív,ha babát vártam.

Megy a drukk♥️

aug. 10. 23:05
 15/20 anonim ***** válasza:
28%

14

Ez csak ott bukott hogy még kevesebbre is reagál a teszt. Szóval volt hogy 6os hcgre még lett csíkom a predin.

A one step pedig ha egyszerre vette valószínű 1 gyártás így lehet mind a kettő szar.

aug. 11. 06:38
 16/20 A kérdező kommentje:

One step volt még egy,erősebb lett a tegnapinál🙈

Csak nem bírtam ki🤣

Biztos,hogy nem minden one step a legjobb,de nem hiszem hogy három is rossz,meg erősödik is.

Kinek mi válik be. Mindenesetre folytatom a tesztelést jövőhéten.

aug. 11. 08:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem annak idején a predi lett iszonyat halvány pozi a 9.dpo-n (az tényleg a 9.dpo volt), a viola (állítólag 5-ös érzékenység) meg hómező. Még egy nyomorult száradási csík sem volt rajta, órákkal később sem :D Mindkettő ugyanabból a vizeletből lett végezve, úgyhogy a koncentráltságra sem tudtam volna fogni. Vannak érdekes dolgok.
aug. 11. 08:17
 18/20 anonim ***** válasza:

A Predi is lehet hibás,nekem is volt hasonló,hogy negatív lett,míg egy gagyibb kimutatta egyből.

Nem hinném hogy 3 rossz tesztet vettél.

Lehet nem volt elég koncentrált a vizelet a Predinél.

Az erősödés meg pláne szuper!

aug. 11. 08:20
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom....

Érdekes,de nem élem még bele magam semmibe.

Köszönöm a válaszokat!

aug. 11. 09:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Reggeli Predi +,One step is😍

Nagyon boldog vagyok.

Ezek szerint az One Step teszt nem volt rossz egyáltalán🙈

Bár gondoltam,hogy nem 3 hibás pozi tesztem lett.

aug. 12. 08:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!