Nem tudom eldönteni, ez negatív ugye? Ezt a fajta lh tesztet még nem használtam. One step lh
Ez negatív igen
Milyen erősségű a teszted? 20as vagy 30as?
20as
Ahogy nézem az utolsó három napon ugyan olyan. Ilyen hónapom még nem volt. Mindig halvány aztán 1 nap erős s aztán ismét halvány..
Mondjuk érdemes 1 fajtával végig tesztelni (én amúgy pont ezt a 2 fajtát szoktam venni, mikor melyikhez van kedvem es megbízhatóak)
Viszont olvastam mar olyat, hogy valakinek sikerült körbe tesztelni a pozitívat, igy nem volt a kezeben pozitív lh teszt, de baba lett a vége🙂
Minden nap ugyan akkor tesztelsz? Betartod a kevés folyadék, 2 óráig nem pisilsz "szabályt"?
Én is az adott hónapban 1 fajtát szoktam használni. Most így jöttök ki. Mert múlt hónapról maradt 3db s másmilyet kaptam ebben a hónapban.
Igen, általában 17:00 körül csinálom annyi, hogy ma dolgoztam s 17:10kor csináltam.
Előtte nem szoktam inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!