Kedves kismamak, anyukák:-) Mesélnétek terhességi előjelekről nem várt előtt?
Figyelt kérdés
Tudom minden szervezet más, de mégis szivesen olvasgatnék, mert már tervezgetünk mi is.ma 12:59
13/22 anonim válasza:
A nemvárt előtt kb 4-5 nappal elkezdtem sokkal sűrűbben járni pisilni. Mind a három gyereknél ez volt nekem az első, illetve ahogy én nevezem 0. tünet. Ezt akárhányszor leírom, lepontoznak, de csak tudom, hogy mit éreztem :D
(Csak érdekességként említem, hogy nálam pl a migrén előjele szintén a gyakori pisilés.)
14/22 anonim válasza:
Nem várt előtt 3 nappal chilis babot kívántam és képes voltam 3 napig azt enni.😅 Mindezt úgy, hogy nem is szeretem és azóta se ettem. Ekkor a tesztem még olyan halvány volt, hogy a férjem inkább még negatívnak mondta.😅 3 nap múlva már egyértelmű pozitív volt.
15/22 anonim válasza:
Nekem két oldalt a méhszalagok húzódó, feszülő érzése. De elsőre nem is volt gyanús, mert kifejezetten enyhe érzés volt, csak másodszorra és harmadszorra tűnt fel, hogy hé, ilyet csak terhesen éreztem. Aznap teszteltem, pozitív is lett. Nemvárt előtt 2 nappal lett pozitív mindhárom babával. A következő tünet a borzasztó hányinger volt 6-5-4 hetesen (egyre rosszabbul viseltem a három terhességet). Mellfájdalmat, folyás változást, kívánósságot, hangulatváltozást egy pillanatig nem éreztem teljes terhesség alatt, ha csak azt nem számít, hogy 4 hónap hányás közben nem csöpögtem a boldogságtól. :D Most kezdek jobban lenni a harmadik hányós időszakból, sosem volt ilyen színes a világ, azt hittem már sosem lesz vége.
16/22 anonim válasza:
Nekem dpo 11. napon kijött a herpesz a számon, majd betegnek éreztem magam, már este 8 kor aludni mentem, fáradt voltam. Akkor már sejtettem hogy sikerült. Pozi teszt után lett még 2 herpeszem meg rengeteg pattim.
17/22 anonim válasza:
Az égvilágon semmi tünetem nem volt, mondjuk utána se, elkezdett nőni a hasam egyszercsak.😄 (Természetesen tudtam, hogy terhes vagyok)
A próbálkozás alatt volt, hogy "tüneteim" voltak, nyilván csak beképzeltem őket. A tényleges siker hónapjában viszont biztos voltam benne hogy nem jött össze, úgyhogy nem is tudtam beképzelni semmit.
18/22 anonim válasza:
A húgom mindent megérez, így a beágyazódásnál meg a körül (nem tudom mitől), de extrém fájdalmai voltak, viszont eszébe sem jutott terhesség, mert annyira nem gondolta, hogy ezek a görcsök ilyesmire utalhatnak. Sőt, biztos volt benne, hogy az endometriózisa rosszabbodott, és ezért kért időpontot nőgyógyászhoz. De terhes lett, és végig is vitte, viszont senkinek nem kívánom azt a terhességet, minden elképesztő fájdalma volt végig, amit csak el lehet képzelni. A gyerek egészséges.
19/22 anonim válasza:
Mensi előtt egy héttel való barnázás progi hiányra utal. Azt rendbe kéne tenni. Nekem a barátcserjétől elmúlt.
20/22 anonim válasza:
Nem várt előtti napon annyit rohangáltam wcre hogy azt hittem fel vagyok fázva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!