Kedves kismamak, anyukák:-) Mesélnétek terhességi előjelekről nem várt előtt?
Figyelt kérdés
Tudom minden szervezet más, de mégis szivesen olvasgatnék, mert már tervezgetünk mi is.ma 12:59
1/22 anonim válasza:
Lombikkal lett a kislányunk - tökéletesen tudtam, hogy mikor mi történik a testemben. De tünetem egy darab nem volt.
3/22 anonim válasza:
Azon kívül, hogy késett a menzeszem, a legnagyobb előjele az a mellfájdalom volt.
4/22 A kérdező kommentje:
Második: még mellfájdalom sem? Úgy hallottam az elég gyakori
ma 13:10
5/22 anonim válasza:
Akkor most képzelj el egy jóóó naaaaaaagy semmit.
6/22 anonim válasza:
Első terhességnél ugyanolyan pms tüneteim voltak, mint máskor (puffadás, görcs, derekfájás), másodiknál semmi, csak egy nagyon minimális görcs.
7/22 anonim válasza:
Nem volt. Párom kerdezgette, hogy na, hogy erzem? Összejött vagy sem? (Első alkalom volt). Hát mondom, ennyire semmit még sosem ereztem. Annyi volt, hogy 2-3 nappal a nemvart előtt elkezdett fajdogalni hasam, mint akinek meg akar jönni. Emiatt 2 nap késés utan csinaltam csak tesztet.
Nekem a mellfajas PMS tünet, ami hol erős, hol alig erzem.
8/22 anonim válasza:
Nekem volt, de csak egyszer éreztem. Siettem a vonatra és olyan orvitális nagy fájdalmam volt a méhemnél hogy meg kellett állnom, nem bírtam tovább menni. Kb fél óráig tartott, de csak az elején volt nagy fájdalom, utána már bírható. Nyilván az egész egy folyamat de visszaszámolva időpontok szerint egyértelműen a beágyazódás folyamatánál éreztem ezt. .
9/22 anonim válasza:
4# semmi tünet nem volt mikor terhes lettem. Ellenben előtte sokszor érezni véltem, hogy na most tuti sikerült.
10/22 anonim válasza:
Nem vart elott 2 nappal kezdodott a hanyinger. Gyanus volt, csinaltam egy tesztet, pozitiv lett akkor mar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!