Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között lehetetlen a terhesség ugye?

Figyelt kérdés
Utoljára 4 hónapja éltem szexuális életet, mindig védekeztünk. Sajnos a párom szakított velem, így azóta semmilyen intim tevékenységben nem volt részem. Az elmúlt 4 hónapban rendre 27-28 napra megjött, azonban most a 40. napja van a ciklusomnak. Hozzátesz a dologhoz, hogy rettegek a terhességtől. Tudom, hogy biológiailag lehetetlen, és egy ideig nyugodt is voltam, de ma már nagyon elkezdett zavarni ráadásul folyton pisilnem kell és rengeteget amiről azt adta ki, hogy terhesség jele lehet. Tudom, hogy lehetetlen de teljesen be vagyok pánikolva. Van bármi esély, hogy ez az? Januárra van időpontom nőgyógyászhoz. (17 éves vagyok)

tegnap 16:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdés, bocsánat, tudom hogy röhejes az egész, de ennyi késésnél már nem számít, hogy nem a napi első hanem második vizeletből csináltam ugye?
ma 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
73%
Négy hónap az két hét híjàn félidős várandósság, már lassan rugdosnia kellene a gyereknek. A ciklus hosszát a stressz is befolyásolhatja, s ha ilyeneken pörögsz, akkor persze, hogy csúszik…
ma 16:13
 13/13 A kérdező kommentje:
Igazából, nem is attól félek, hogy 4 hónapja estem teherbe mert mindig szabályosan 27 napra megjött, inkább attól, hogy most ebben az egy hónapban történt valami varázslat de azért jó, hogy kiírtam ide mert így látom mennyire abszurd és tudom, hogy ezzel kezdenem kell valamit.
ma 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!