Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen körülmények között...

Ilyen körülmények között lehetetlen a terhesség ugye?

Figyelt kérdés
Utoljára 4 hónapja éltem szexuális életet, mindig védekeztünk. Sajnos a párom szakított velem, így azóta semmilyen intim tevékenységben nem volt részem. Az elmúlt 4 hónapban rendre 27-28 napra megjött, azonban most a 40. napja van a ciklusomnak. Hozzátesz a dologhoz, hogy rettegek a terhességtől. Tudom, hogy biológiailag lehetetlen, és egy ideig nyugodt is voltam, de ma már nagyon elkezdett zavarni ráadásul folyton pisilnem kell és rengeteget amiről azt adta ki, hogy terhesség jele lehet. Tudom, hogy lehetetlen de teljesen be vagyok pánikolva. Van bármi esély, hogy ez az? Januárra van időpontom nőgyógyászhoz. (17 éves vagyok)

tegnap 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Teherbe eséshez dugni is kell. Szerinted terhes vagy??
tegnap 16:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem élvezett beléd azóta senki, mitől lennél az?
tegnap 16:17
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
Ezért menni nőgyógyászhoz....
tegnap 16:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára 4 hónapja voltatok együtt, akkor miért nem csinálasz egy bolti tesztett a magad megnyugtatására?
tegnap 16:18
 5/13 anonim válasza:
93%
Ha az utolsó együttlét után rendesen megjött többször is akkor nem lehetsz terhes! A sok pisilés felfázás is lehet! 18L
tegnap 16:26
 6/13 anonim válasza:
78%

Valószínűleg amiket olvastál tünetek, azoknak több mint a fele rám is igaz lesz így télen, kevésbé erős immunrendszerrel...

28/F

tegnap 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Ez pszichés probléma, ne nőgyógyászt keress fel vele.
tegnap 18:12
 8/13 A kérdező kommentje:

Igen, régebben jártam pszichológushoz, mivel akkor a rákos megbetegedésektől rettegtem (fiatal családi haláleset) és nem rég egy ismerősömnek volt abortusza, lehet azért van ez most bennem ilyen erősen.

Hiába tudom, hogy biológiailag lehetetlen, egyszerűen rettegek attól, hogy hogyha csinálok egy tesztet pozitív lesz és én leszek az 1000000:1. De tudom azt is, hogy ez kívülről teljesen abszurdnak tűnik, de valamiért belülről meg egy valid pániknak érzem. Tényleg nem volt semmi szexuális kapcsolatom, amíg volt is mindig védekeztünk rendesen. Elmondtam anyukámnak, hogy késik ennyi ideje de nem hiszi el, hogy nem voltam senkivel és így csak még jobban megijeszt

tegnap 23:31
 9/13 Csingilingg88 ***** válasza:
Ez nagyon nem valid pánik...
ma 08:42
 10/13 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet és negatív lett úgyhogy megpróbálok megnyugodni és segítséget kérni ennek a problémának a megoldásához.
ma 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!