Szerintetek is lehetetlen hogy ilyen körülmények közt terhes legyek?
Sziasztok. Valószínűleg buta kérdés, de megnyugtatna néhányotok válasza.
Szóval kb 2-2/5 hónapja minden hétvégén találkozom a párommal. Akkor csináljuk is elég sokszor.
Durex Extra Safeval védekezünk, és mikor elélvez, a biztonság kedvéért kint teszi azt. (Ha véletlen kiszakadt volna, és nem vettük volna észre.) Mikor végeztünk, lehuzogatja és megnézi hogy folyik e belőle, eddig egyszer sem folyt. Kb 2-3 hete elkezdtünk vizet önteni bele, és egyszer sem folyt ki. Előváladékos ujjal nem nyúltunk hozzám ott alul. 1x furodtunk forró kád vízben. A ciklusom 27-28 nap között mozgott, februárban 34.napra jött meg, ott eléggé paráztam is. Előző hónapban 28.napra jött, most viszont már a 31.nél tartok. Feleslegesen stresszelem magam? Kb 3 éve menstruálok.
3.
Be tud zavarni? Erről még nem hallottam
Igen, főleg az elején fiatal lányoknál.
Ez a védekezés, amit csináltok, teljesen megfelelő. Így nem kell félned semmitől.
Együtt fürdésnél arra figyelj, hogy ott se dugja be.
Amúgy ez nem fogamzásgátlási kérdés?
5. de igazad van lehet ahhoz kellett volna raknom.
Fürdésnél mindketten figyelünk és ha bármit is akarunk nem felejtjük el a védekezést. Hála ég a fiú is nagyon figyelmes. Akkor tényleg felesleges aggódnom?
Tényleg.
Azért sem jó, ha túlaggódod, mert a stressz hosszú távon rossz hatással van rád.
3as vagyok
Igen durván be tud zavarni en mikor először lefekudtem a bararommal akkor 7 napor késett. Hát gondolatod milyen sík ideg voltam. Ha használtok óvszert ami nem szakad ki akkor esélytelen hogy terhes legyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!