Mennyire lesz nehéz elfogadni magam, ha tudom, hogy rusnya vagyok, viszont a változtatás jelen körülmények mellett lehetetlen?
Szóval nem vagyok jóképű fiú és még az alakom is undorító.Magas vagyok,olyan 188 cm és alapvetően vékony.Tavaly megelégeltem ezt és elkezdtem izmot építeni,tömeget növelni.Hetente többször végzek súlyzós edzést és rengeteget eszek.Már az elején éreztem,hogy gondok lesznek.Nagyon szegények vagyunk és nem tudok megoldani semmiféle normális étrendet,itthon csak zsíros kaják vannak,pénzt sehonnan nem tudok előteremteni arra,hogy naponta 4x-5x egyek valamilyen száraz,fehérjében gazdag húst.Így ettem a szemét kaját az edzések mellett,lettem 85 kiló 70-ről.Viszont mostanra elég sokat zsírosodtam,a hasamon is van felesleg,mellé pedig főleg a mellizmom alig nőtt valamit,nagyon satnya,így talán idétlenebb a felsőtestem,mint soványan volt.Úgy döntöttem,hogy felesleges tovább folytatni.Most nagyon jó lenne 1-2 hónap fehérjediéta,de egyszerűen nem tudom sehogy sem megoldani,hogy napi kb.200 gramm fehérjét bevigyek teljesen minimális zsír és CH mellett.Így lemenne a felesleg,viszont az izmok megmaradnának,ha továbbra is edzenék közben.Aztán újra jöhetne a tömegelés és akár 90-95 kilót is elérhetnék alacsony testzsírral(kb.10-15%),vonzó alakom lenne.De sajnos megoldhatatlan jelenleg,várnom kell addig,amíg önálló keresetem lesz az egyetem elvégzése után(ez még jó pár év).Tényleg annyira kevés pénzünk van,hogy ha havonta 50et összekaparok magamnak munkákból,akkor tudjuk kifizetni a rezsit,hitelt,alap élelmiszereket,nem jut minden napos minőségi kajára,étrendre,plána tápkiegre.
Szóval mostantól visszaveszem az étkezés,nem viszek be csak minimális zsírt és CH-t,de a fehérjebevitel is visszaesik sajnos ezzel...de az edzést tovább folytatom,aztán lesz ami lesz.Biztosan visszaesek majd rendesen,de legalább lemegy a zsír is.Aztán ha olyan 26-27 évesen már remélhetőleg lesz elég pénzem,tovább folytatom és 2-3 év alatt simán kipattintom magam normál kaja mellett.Így viszont nincs értelme csinálni.Addig el leszek 60-70 kilósan is valahogy.De a lényeg,hogy valahogy elfogadjam magam,ha még sem sikerülne a tervem,sajnos minden ellene játszik egyelőre.Tudom,hogy utálják a lányok a vékony fiúkat,de tényleg nem tudok mit tenni,én minden tőlem telhetőt megpróbáltam.Viszont annak tudatában sem jó élni nap mint nap,hogy csúnya vagyok,nem vonzó senkinek sem,észre sem vesznek.
Utolsó nem mondja jól a tejes rész ami nem illik ide,tejet a kiscicák isszák,nem nekünk való.
Nézd meg a sok testépítőt,egyik se iszik tejet,kell a fehérje sék mindenképpen,vagy napi minimum 1,5kg csirkemell.
Tejet semmiképpen se igyál,a zabkása viszont nagyon komoly,ezt én is adom.
Vegyél tonhalat,pufirizset.
Menj el dolgozni egyetem mellett,és kevés tárgyat vegyél fel egyszerre.Keres a szakodnak megfelelő gyakornoki melót és vagy diákmunkát.
Bulikat mellőzd csak eddzél és amint lesz normális melód sok pénzzel akkor csapj bele a lecsóba,mert nem csak az edzés kerül sokba,hanem kell megfelelő ruhatár is,cipők,szóval sok sok pénz kell.
Ja lemaradt az ,,orvosok" marhaságot beszélnek 0,7g/tskg fehérje az egy 10 éves kislánynak is kevés,egy edzőtermi edzéshez minimum 3g / testsúly kg kell,minimum még egyszer,hogy nőjél és izmos legyél,plusz égjen le a zsír.
Az orvosok dilettánsok,miért néz ki úgy a legtöbb mint a telesz_rt zokni,ha annyira vágják a témát?
Meg miért nem adnak gyógyszereket a rokonaiknak,mert nem adnak ezt elhihetitek nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!