Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiu. De nem tetzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiu. De nem tetzik benne pár dolog. Hogy változtassam meg?

Figyelt kérdés
Szóval ismerekedek egy fiuval de nem tetszik benne az,hogy vékony.. ezért ha erősen átölel érzem h rezeg...Mondta,hogy elkezd gyurni....hát oké... mivel én sportos lány vagyok,igy fontos nekem,hogy azért legalább egy pcit legyen a fiu is az.Amikor megcsokolt sokszor tátogott és nyitva hagyta a szemét.Ezek nagyon zavarnak...mit tegyek????Hogy változtassak ezeken?

2014. ápr. 22. 20:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod így elfogadni, akkor hagyd! Hidd el ő így jó ahogy van.
2014. ápr. 22. 20:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Húzd le magad a vécén görény .!!Hogy jössz te ahhoz hogy bárkit megvaltozztass?
2014. ápr. 22. 20:10
 3/6 A kérdező kommentje:
De ezeken a dolgokon kivül minden tetszik benne... és kezdek valamit érezni iránta..nem vagyok hajlandó eldobni.Én csak annyit kérek,hogy csukja be a szemét mikor smárol.És talán ha megmondanám h figyu...én igy jobban szeretem ... akkor smároljunk igy és hátha ő is megszokja. Ennyi. Nem kell ezért legörényezni... Csak,hogy ez reménytelen vagy sem? volt valaki hasonló helyzetben?
2014. ápr. 22. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Baszk*, ez semmi, ez nem gond :) Vannak ennél sokkal komolyabb dolgok is...

Annyi az egész, hogy megkéred, hogy csukja be a szemét, mikor csókolóztok. Ezen mi a gáz? :)

A vékonyság, hát, ha csaj lennék engem zavarna, hogy sovány egy srác, de nem baj. Azt mondta, hogy elkezd gyúrni, majd meglátod. Viszont ne adj neki tippeket, hogyan eddzen vagy épp tömegeljen először, mert elég bunkóságnak tűnhet, nem pedig segítségnek.

2014. ápr. 22. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:
utolso köszönöm :) megfogadom a tanácsod:)
2014. ápr. 22. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
hagyd békén.
2014. ápr. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!