Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is lehetetlen...

Szerintetek is lehetetlen hogy ilyen körülmények közt terhes legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Valószínűleg buta kérdés, de megnyugtatna néhányotok válasza.

Szóval kb 2-2/5 hónapja minden hétvégén találkozom a párommal. Akkor csináljuk is elég sokszor.

Durex Extra Safeval védekezünk, és mikor elélvez, a biztonság kedvéért kint teszi azt. (Ha véletlen kiszakadt volna, és nem vettük volna észre.) Mikor végeztünk, lehuzogatja és megnézi hogy folyik e belőle, eddig egyszer sem folyt. Kb 2-3 hete elkezdtünk vizet önteni bele, és egyszer sem folyt ki. Előváladékos ujjal nem nyúltunk hozzám ott alul. 1x furodtunk forró kád vízben. A ciklusom 27-28 nap között mozgott, februárban 34.napra jött meg, ott eléggé paráztam is. Előző hónapban 28.napra jött, most viszont már a 31.nél tartok. Feleslegesen stresszelem magam? Kb 3 éve menstruálok.

2023. ápr. 15. 19:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
eddig nem paraztam annyira, de mostmar elegge parazok, meg mindig semmi :d
2023. ápr. 16. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy tesztet, rögtön megnyugszol tőle, és akkor meg is jön.
2023. ápr. 16. 16:03
 13/16 anonim válasza:
A tesztet még nem javaslom , inkább várj vele még egy picit , nem rég én is ugyan ebbe a csapdába estem csináltam is tesztet, és egy halvány csík is lett rajta , tiszta ideg voltam most mi van , utána csináltam hármat mind negatív lett , de most még nem kell a stressz egy halvány vonallal sem , úgyhogy türelem ^^
2023. ápr. 17. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:
13: akkor az valószínűleg kémiai terhesség lehetett :)
2023. ápr. 17. 22:04
 15/16 anonim válasza:
14: de azóta megjött és ugyan úgy van mint ahogyan szokott, akkor mi a helyzet ?
2023. ápr. 18. 09:09
 16/16 anonim ***** válasza:
A kémiai terhesség ilyen. Késik pár napot, a teszt halvány lesz, aztán megjön. Olvass utána :)
2023. ápr. 18. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!