Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A predictor nektek milyen...

A predictor nektek milyen volt egy nap kesessel?

Figyelt kérdés
1 nap keses utan mennyire volt eros nektek a predictor early terhessegi teszt?
tegnapelőtt 06:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg a két csík. Sokaknak két hét után sem lesz egygorma erőse a két csík...ha erre vársz ne izgasson. Egy hét késésih szoktak erősödni a tesztek, kétnaponta ellenőrizheted. De nem hcg szint mérésére vannak kitalálva. A vizelet meg változó, így van, hogy többet iszol vagy pisilsz és egyik napról a másikra picit halványabb a teszt. Akkor van gáz, ha a halványodó után is méghalványabb lesz a kövi napon.

Örülj a két csíknak, márha van :)

A perdi érzékeny, késésnél már messziről is látszik, hogy van két csík.

tegnapelőtt 07:33
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a ma reggeli viszont nem sokkal erosebb mint a 2 nappal ezelotti.

Koszonom a megnyugtatast! Sajnos nagyon paras vagyok :(((

tegnapelőtt 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyesmi volt egy nap késéssel, 3.nap kesesnel volt látványosabb, annyi hogy én x-epil korait használtam, de szerintem egy kutya :) a 25-ös teszt egy hét késésnél lett szép erős, ma vagyok 6+1 :)
tegnapelőtt 08:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Szerintem ez egy szép pozitív teszt. Két nap múlva ismételj ugyan ezzel, akkor ha kicsit erősebb lesz, lehet kezdeni örülni :) Drukkolok és próbálj bízni benne, legyél pozitív. Nyilván innentől aggódás az élet, de ez már csak ilyen :) Addig is kérj időpontot dokihoz, 3 hét múlvára. Jönnek az ünnepek, gyorsan legyen időpont :)

tegnapelőtt 09:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Fele ilyen erős volt, nem is maradt meg. Ilyen lett volna kiugrok a bőrömből. Nyugi! Ez elég jó.
tegnapelőtt 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!