Nem vart napjan delutani vizeletbol predictor es x epil pozitiv. Ezek a tesztek eleg erosek?
Figyelt kérdés
Eleg erosek a teszteim delutan?
Nagyon izgulok es varom hogy mi fog tortenni. Ma van a nem vart napja. Delutan teszteltem mert kivancsi voltam kimutatja-e. Ezek a tesztek eleg erosek? [link]
ma 16:34
2/5 anonim válasza:
Tesztelj 2 naponta és ha erősödik akkor jó, bár én nem bírtam várni és naponta teszteltem 😅
3/5 anonim válasza:
Van két pozitív teszted, felesleges tesztelni már.
Nekem is ilyenek voltak a nem várt után egy nappal délután.
Három hét múlva mentem dokihoz.
4/5 anonim válasza:
Halk gratula, ez így rendben, kb 3 hét múlva érdemes elsőnek dokihoz menni, ha hamarabb mész még, lehet nem lesz szívhang és csak idegeskedni fogsz a következő uh-ig. Jó egészséget.
5/5 anonim válasza:
Délutáni pisiből nem várt napján szerintem tökéletes :) vigyázz magatokra. 6-7 hetesen már lehet menni UH-ra. Nekem is hasonló volt a tesztem nem várt napján, ma vagyok 6 hetes :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!