Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex elhagyása után...

Pharmatex elhagyása után teherbeesés?

Figyelt kérdés
Férjemmel kb. egy hónapja hagytuk el a gumióvszert, azóta Pharmatexet használok, plusz megszakítás. Jövő nyáron, tehát kb. 7-8 hónap múlva tervezünk a babaprojektbe belefogni. Ha addig Pharmatexezek és csak közvetlenül előtte hagyom el, okozhat ez problémát a teherbeesés szempontjából? Van itt olyan, aki Pharmatex elhagyása után nehezen esett teherbe, vagy nincs összefüggésben a kettő egymással? (27N)

nov. 25. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan soha nem használtam, de abból kiindulva, hogy sokan a Pharmatex használata MELLETT esnek teherbe, szerintem nem lesz negatív hatással utána 🙃
nov. 25. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A pharmatexnek annyira rossz a pearl indexe, hogy azon se lepődnék meg, ha a tervezett próbálkozós dátumra már terhes lennél. Az óvszert miért kellett elhagyni? Azt nem kell fokozatoson letenni, nem kell a szervezetből kiürülnie.
nov. 25. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a saját tapasztalatom tudom leírni. Mi pharmatex+megszakítást alkalmaztunk a két gyerek között 4 évig. Nem lettem terhes. Utána a második próbálkozós hónapban sikerült. Férjem szerint a pharmatex nélkül is ugyanez lett volna, igazából a fene se tudja.
nov. 25. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ó, el se kell hagyni, használd nyugodtan, mellette is lehetsz terhes :D
nov. 25. 16:36
 5/6 anonim válasza:
100%
Én inkább a Pharmát hagynám el és visszatértnék a gumihoz. Azt azonnal is elhagyhatod. És hacsak nem szakad ki, amellett nem leszer terhes.
nov. 25. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kihatással semmire. Még a gyártó is felhívja a figyelmet arra, hogy egymás utáni két aktusnál is kell újat feltenni belőle, különben a második aktusnál már semmit sem véd, ez csak egy spermicid anyag, nem szívódik fel, csak olyan környezetet teremt amiben a spermiumok nem életképesek... Elméletben. Gyakorlatban elég sokszor lesznek mellette terhesek, ami van akiknél nem gond, ha kicsit előbb jön a baba. De ha nyomós oka van annak, hogy még vártok akkor inkább óvszer, mert rendeltetésszerű használatnál is esnek mellette teherbe.
nov. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!