Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex védekezésnek?

Pharmatex védekezésnek?

Figyelt kérdés

Fogamzásgátlót szedtem, katasztrofális következményekkel. (A pajzsmirigyem tönkre ment, felé hajam kihullott).

Most pharmatexet próbáljuk ki.

Azt tudni kell, hogy párom nem bennem megy el. Az élő váladék miatt szeretnénk pharmatexet használni. Így azért hatásosabb?

Kb 1,5 év múlva esedékes a baba projekt.

Valakinek volt hatásos is ez a készítmény?

2019. júl. 1. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Pharmatex kúpot használunk már 5 éve. Az a fontos, hogy mindenképpen be kell tartani az előírásokat.

Biztos, hogy lesz olyan hozzászóló, aki majd jön a "pharmatex-babák" kifejezéssel. A nőgyógyászom azt mondta, hogy a nem megfelelő alkalmazás miatt fogannak meg ezek a babák.

2019. júl. 1. 10:16
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Csak akkor használd, ha nem baj, ha becsúszik a gyerek.

Van más védekezési mód, pl óvszer, huvekygyuru, spiral

2019. júl. 1. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Nyugodtan használd.

A hüvelygyűrű hormonos, a spirál nem ajánlott nem szült noknek.

2019. júl. 1. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
71%

3!

A millio évvel ezelőtti spirál valóban nem. A mai modern igen. De amúgy is a heli horomonalis védelem gyengébb, mint az orális így nincs annyi mellékhatás a se

2019. júl. 1. 10:25
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon sok rosszat hallottam/olvastam erről a márkáról.
2019. júl. 1. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Nálunk tökéletesen működik.
2019. júl. 1. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi is a kupot használjuk 2 éve,sose semmi gond nem volt,annyi a titka hogy a 10 percet varjatok ki.Mindig bennem megy el a férjem.Mondom eddig jo.
2019. júl. 1. 11:08
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem használhatok hormonos dolgokat.

Csomók lettem a mellemben, az orvosok szerint a fogamzásgátló okozta.

Bajnak nem baj a baba, de még kell egy év, hogy bebiztositsam a munkahelyem 😅

2019. júl. 1. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van kifejezetten nem szült nőknek való spirál.

Ha másfél év múlva már szeretnétek, akkor felesleges szerintem hosszú távig bent maradó eszközt használni, mint a spirál.

Én nem bízok ezekben az aktus előtt használandó cuccokban, de ha már tervben van a gyerek és ha nem baj, ha esetleg hamarabb jön, akkor simán jó az.

De amúgy van már egy csomó egészen kényelmes megoldás, például tapasz, akiket csak 4 naponta máshova kell helyezni, meg ilyenek.

2019. júl. 1. 11:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem bevàlt. 10. éve hasznàlom. Baràtnőimnek is évekig. Csak akkor lettek terhesek amikor azt akartàk és nem védekeztek. Az lesz terhes aki nem megfelelően hasznàlja.
2019. okt. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!