Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pharmatex hüvelykúp és óvszer...

Pharmatex hüvelykúp és óvszer használat az szinte biztos védelem?

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és felelősségteljes nemi életet szeretnék élni. Ha hüvelykúpot és óvszert alkalmazunk betartva az előírásnak megfelelőket, akkor nyugodt lehetek?

2019. jan. 1. 21:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az óvszert rendeltetésszerűen használjátok, felesleges a másik védekezés.

De ha hiba csúszik a védekezésbe, felelősségteljesen felismeritek és iratsz fel eseményutáni tablettát.

2019. jan. 1. 22:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég az óvszer, ha megfelelően használjátok

Ha nagyon akarod a pharmatexet is, akkor erősen javaslom, hogy ne élesben próbáld ki, hanem legyen egy teszt, amikor egyedül vagy, mert pl engem úgy csípett, hogy soha többé nem hadználtuk

2019. jan. 1. 22:02
 3/7 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, és eléggé parázok, meg itt is elég sok kérdést lehet olvasni hogy "lehetek e terhes"

Inkább rakerdezek, mintsem tájékozatlanul kezdjek bele. Igazából mivel parázok, várni fogok a dologgal, de előre jobb tájékozódni.

2019. jan. 1. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

A pharmatex feloldja a gumióvszert, így a kettőt együtt nem érdemes alkalmazni.

Mi mindkettőt próbáltuk, de külön.

10+ évig használtuk a gumit. Teljesen biztonságos, ha megfelelően használjátok, és nincs bedugdosás óvszer nélkül.

Lehet kapni spermiciddel bevont óvszert, ez nagyobb biztonságot ad, ha kiszakad. De spermicid síkosítót is kapni.

A phaematex kúp engem nem csípett, de csak akkor használtuk, amikor nem lett volna gond egy baba. Nálunk 5 év alatt nem lett baleset. Nagy előnye, hogy hormonmentes és szoptatás alatt is lehet használni, recept nélkül kapható.

De ha nagyon nem akartok babát, akkor mindenképp kombináljátok mással is, pl. pesszárium.

De a gumival nem jó havasok, abból defekt lesz, az egész biztos. És akkor a pharmetexre vagytok bízva.

Szárazon szokott a gumi kilyukadni. Tehát jó sok előjáték, és egy kis síkosító mellett nem lesz gond.

2019. jan. 1. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Azoknak a kérdéseknek ne dőlj be.

Gumi - védekezés

Fogamzásgátló - védekezés

Nem élvezett belém, a végén kivette, vagyis a megszakításos együttlét - NEM védekezés

A kicsit betette, de azután gumit húzott - NEM védekezés

Ha spermás a keze\nemiszerve, mossa meg mielőtt hozzád ér.

Együtt fürdéstől nem leszel terhes.

Ha ruhán keresztül megy el (petting) nem leszel terhes.

Most hirtelen ezek a gyk kérdések és válaszok jutottak eszembe.

2019. jan. 1. 22:19
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Fszságot nem kellene írni, 4-es. Erre értem: "A pharmatex feloldja a gumióvszert, így a kettőt együtt nem érdemes alkalmazni."

Baromság. Lehet együtt használni és igen, növeli a biztonságot.

De az is tény, hogy enélkül is biztonságos az óvszer, ha jól használják. 20+ év alatt soha egy se szakadt ki.

2019. jan. 2. 08:04
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

*De kérdező, neked inkább ezt ajánlom:

[link]

Ugyanaz, mintha a pharmatexet kenegetnéd, csak itt 2in1 megkapod.

2019. jan. 2. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!