Mennyi esélye van a terhességnek?
Sziasztok! :)
Múlthéten kellett megtörténnie a peteérésemnek,a hét elején meg is volt a tojásfehérjés nyúlós nyákom.A hőm végig 39.5 és 36.3 között ugrált reggelente.Péntek reggel felugrott a hőm 37.00ra és azóta is tartja ezt a számot egy-két tized ugrálással.
Szombat délután együtt voltunk,de a hő ugrása azt jelenti ,hogy pénteken megtörtént az ovuláció és utána már nem eshetek teherbe? (nem szeretnék teherbe esni,pharmatexxel védekeztünk mert sajnos más megoldás eddig nem volt jó,mivel tudom hogy nem a legjobb módszer ezért figyelem mindig magamon a jeleket,hogy az ovu környékét elkerüljük.)
Normális válaszokat kérek hogy akkor a hőm ugrása mit is jelenthet.Előre köszönöm!
Nem kb 2 napig rendesen termékeny vagy,szóval ha pénteken ovud volt szombaton még termékeny vagy, a pharmatex pedig nem igazán védekezés esetleg kiegészítő védekezés, nagyon sokan esnek teherbe mellette
Ha elment benned a párod akkor aggódhatsz
Nem ment el bennem a párom, pharmatex hasznalata mellett soha. :) de ha penteken kiszabadult a petesejt akkor az 12-24 oraig megtermekenyitheto szoval szombatra mar elvileg nincs ra sok esely nem?
Mar annyi mindent olvastam hogy osszezavarodtam ezert irtam ide. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!