Hcg nem duplázódott, lehet ebből még egészséges terhesség?
Figyelt kérdés
Ket nappal ezelőtti hcg: 455
A mai 645.
Volt valakinek hasonló tendencia? Mi lett belőle?
ma 17:09
1/6 anonim válasza:
Ilyen alacsony szintnél muszáj duplázódnia, sőt még kicsit több is szokott lenni, mint dupla. Ez így sajnos nem fejlődik jól. Nekem is volt hasonló, de akkor sem találtam rá pozitív példát :(
2/6 anonim válasza:
Nekem méhen kívüli lett nem duplázódó hcg-vel,de nekem sokkal alacsonyabb volt, 200 körülig nőtt csak. Hányadik napon vagy?
3/6 anonim válasza:
Sajnos itt Angliában erre azt szokták mondani, hogy ne reménykedj, valami nem (lesz) oké. Kívánom, hogy ne legyenek igazuk és nálad legyen minden rendben!
4/6 A kérdező kommentje:
Nekünk lombikunk volt, 7-én volt a beültetés, egy 3 napos embriót kaptunk vissza. A beültetéshez képest 14 napra hívtak vissza vérvételre, az volt tegnap. Akkor volt a 600-as eredmény. De én magamtól már 2 nappal előtte is elmentem vérvételre, az volt a 400-as.
Igazából nem tudom ilyenkor hogy kell dpo-t számolni, hiszen a beültetés nem az ovulációm napja volt.
Belül érzem én is hogy ez nem lesz jó, de azért egy kicsit még reménykedek.
ma 20:43
6/6 anonim válasza:
Sajnos a dpo itt nem fontos, a két nap eltéréssel mért hcg bőven elég információt szolgál. Sajnálom és mielőbbi sikert nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!