Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őszintén, a “mindjárt megjön”...

Őszintén, a “mindjárt megjön” érzés kinek volt egészséges terhesség elején? Nem ilyen kis apró görcs, hanem az összes tünet, puffadás, erős görcs, hasmenés stb. És persze egész nap és èjjel, nem ilyen néha-néha beleszúr?

Figyelt kérdés

aug. 4. 06:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén: menstruáció előtt nincsenek ilyen tüneteim, viszont mindkét terhességem elején erősen görcsöltem, derekam majdnem leszakadt. Tiniként volt utoljára ilyen menstruációk előtt, onnan azonosítottam "mindjárt megjön" érzésként. Más nem társult hozzá. Viszont szédültem, többször majdnem elájultam. Másodiknál ez volt az ultimate tünet amiből tudtam, hogy teszt kell. Még épp csak késni kezdett.
aug. 4. 06:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont ilyen volt. Reggelente olyan erős görcsökre keltem, hogy nem is tudtam kikelni az ágyból. Ez kb a 10. hétig volt ennyire dúrva. Azóta már megszületett
aug. 4. 07:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén. Nekem minden hónapban ilyen.

Mikor terhes lettem, 3x, akkor meg nem volt egyiknél sem ilyen.

Szóval ahogy lárod, valakinél van, valakinél nincs.

Majd ha késik akkor tesztelj. Felesleges még 5 kérdést kiírni emiatt

aug. 4. 08:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezek sosem voltak, kivéve a hasmenést. Az mindig menstruáció előtti 1-2 napban. Viszont a puffadás meg mindig a menszi előtti 1-2 napon múlt el 🤷‍♀️ Mikor terhes voltam, és nem kémiai volt, akkor nem múlt a puffadás, nem volt ún. hasmenés, csak enyhe húzó érzés az alhasban. Ez utóbbi egyezett meg a menszi előtti tünetekkel. Látod, mindenkinél más.
aug. 4. 08:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Első gyereknél ugyanezek voltak velem is. Másodiknál meg semmi ilyen nem volt. Teljesen normális, minden terhesség másképp zajlik.
aug. 4. 09:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Velem beszélgetsz a másik posztodban ;)

Nekem a kisfiammal is mindjárt megjön érzés volt, mindig szaladgáltam a wc-re, hogy na most jött meg. Illetve hasmenés minden reggel, ez most is ilyen nálam. Puffadás az még nem várt előtt volt, de több mint egy héttel hamarabb, nálam ez is fura volt, mert mensi előtt két nappal mindig elmúlik...most meg sokkal hamarabb volt és hamarabb múlt. Kivételesen nem puffadok, a fiammal puffadtam is.

Méhem szinte állandóan érzem, néha jobbról néha balról szúr bele, feszül az egész alhasam. Derekam csak párszor fájt. Melleim fájnak, de azokat se érzem állandóan. Kb nem várt napja óta émelygek....éhes vagyok, de nem kívánok semmit.

Amiket leírsz, azok teljesen normális tünetek :) baromi ijesztő ez a mindjárt megjön érzés, de ártalmatlan.

aug. 4. 09:18
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Külön köszi #6 Neked, hogy ide is írsz. :) Lehet (biztosan) kicsit túlaggódom ezt most. Van egy kislányom, nála egy tesztet csináltam ami teljesen erős volt és semmi tünetem nem volt. Igaz ott nem is teszteltem korán. Most meg totál rá vagyok feszülve. 🙈
aug. 4. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Mindkét terhességemnél az első 1-2 hónapban ott volt ez az érzés.

Én is állandóan félve töröltem meg magam pisilés után, meg rettegve toltam le a bugyim, hogy "Na most tuti véres lesz"

Néha még az a fura hidegrázós melegség is elöntött. Hasmenésem is volt, minden tünetem megvolt.

A kisfiam most 18 hónapos, egészséges, a picilány még a hasamban, de egyelőre vele is minden rendben :)

aug. 4. 11:17
 9/11 A kérdező kommentje:
Na ez a hidegrázós melegséget de jól megfogalmaztad. Ezt is érzem 🙈 Hátha minden rendben lesz. 🙏
aug. 4. 12:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt pozitív tesztem 2 nappal nem várt előtt mégis izgulhattam, mert nemvárt napján ugyanúgy volt mindjàrt megjön érzésem, meg úgy 8 hetes korig végig. Amúgy minden rendben volt.
aug. 4. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!