Van itt olyan, akinek ovu előtt 3-4-5 nappal történő
együttlétből egészséges babája született?
1/15 A kérdező kommentje:
Egy jó tanács: állj le azzal, hogy még teherbe se estel, de máris stresszelsz mindenen, mert így iszonyú nehéz lesz nem csak a kilenc hónap, de az utána lévő időszak is. Mondjak valamit? Fogalmam sincs, mikor ovulaltam, és melyik egyuttletbol lettem terhes, nem stresszeltunk rá semmire a férjemmel, és így egyből sikerült. A fiam makkegészséges. Te se olvasgass hülyeségeket, bújj össze a ferjeddel, testben-lelekben, és jó lesz minden. :)
ápr. 8. 15:23
Na jó, ne ijesztgess, most kezdtem megnyugodni🤣
Legalább 5 nappal ovu előtt fogant, 40 fölötti vagyok, tehát eleve nagyobb a rendellenességek esélye, ráadásul kisfiú, akiknél még több a probléma lehetősége. Eddig mindkét genetikai tökéletes volt és a teszt szerint is makkegészséges. Még a héten megyek szívultrahangra, de már pont nem akartam parázni. 21hetes vagyok.
Egyébként, szerintem pont azért, mert nem a megfogant terhességből, hanem összesen. Eleve kevés fogan meg. Nagy átlagban 2-3 napot élnek túl, ritka, amikor többet.
ápr. 8. 15:31
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és igazad van, de most én erre valóban kíváncsi vagyok. Nem stresszelek ezen, nem baj, ha nem lesz több, van már kettő. Lett volna egy harmadik is, de elvételtem, és ő pont ilyen korai időzítés volt. Szóval ha ez valóban így van, nekem annyit megér, hogy erre odafigyeljek. Olyanok írjanak, akiknek van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk.
3# nyugi, minden rendben lesz, drukkolok. 😊😊😊 Sok anyukát ismerek, aki 40 felett szült makkegészséges babát, ma már felnőtt embert :) azt meg, hogy a fiúkra minden veszélyesebb, csúnya riogatasnak tartom, mivel 50-50, hogy milyen nemű lesz..mármint ezt nem pont neked számom, hanem mindenkinek, aki elulteti ezt a hülyeséget a fiús anyukákban. Nyilván nincs elég dolog, amin retteghetunk... :) 2-es voltam
ápr. 8. 15:34
#4! Én pont olyan vagyok😁
Nekem is volt előtte 1vetélesem, de az ovu előtt 1, max.2 nappaliból volt. Szóval akkor ezt is vedd bele a statisztikádba.
ápr. 8. 15:35
7/15 A kérdező kommentje:
Jajj nem ijesztgetés, Te már túl vagy ezen, nyugi! 😃 És ez csak statisztika. Pont, hogy erősítést vártam, hogy csak statisztika... Szóval köszi! 😊
#5! Köszi, mostmár én is kezdek reménykedni. Annyi mindent túlélt a kisfiam, akinek ugye ráadásul ovu alapján lánynak kellett volna lenni, hogy nem lehet baj😁 Ő nagyon akar hozzám jönni.
ápr. 8. 15:37
Utoljara 3 nappal ovu elotti egyuttletbol fogant a lanyunk, most vagyok 21 hetes. Februarban rossz eredmeny jott ki a down korra a kombinalt teszten, marciusban volt amniocentezisem, a heten kell telefonalnom eredmenyert. Senki nem tudta megmondani, miert jott ki magas kockazat, remenykedunk a legjobbakban.
ápr. 8. 16:16
Figyu, hogyha kétnaponta együtt vagytok, akkor a legfürgébb spermiumok 1-2 naposak lesznek max, mikor előkerül a petesejt. Nem az 5 napos kifáradt fickók fogják megtalálni. Plusz a petesejt is válogat. És annak a kicsi százaléknak az oka azért jelentős részben az, hogy eleve nem jön létre a terhesség.
ápr. 8. 18:14
Kapcsolódó kérdések: