50 éves sportos,egészségesen élő férfi vagyok. A kérdésem a következő;Utóbbi időben észrevettem hogy a nemi együttlét során,az ejakulációnal egyre kevesebb spermiumot produkál a szervezetem. Mitől lehet ez??
Ilyen kérést ha egy fiatal tesz fel akkor el van küldve jobb helyre.
Miért is érdekel téged a mennyiség???
Törődj bele, ötven felett nincs olyan termelés, mint fiatalabb korban. Hatvan felett még kevesebb lesz. Persze ha a vágy erősebb, új, fiatal, igen izgató partner esetében ez változhat. Ez független az egészséges életmódtól. A legjobb, verhetetlen motiváció az új hús..pláne, ha hamvas..na attól indul be a spermagyár.
Szerintem.
Igyál több folyadékot és a nyár miatt ilyenkor lazább alsóneműt hordj, mert a passzos alsónemű rontja a here hőszabályzó mechanizmusát. Nem véletlenül tervezte a teremtő a herezacskót, ugyanis a spermium termelődéséhez ideális hőmérséklet 35 fok.
További jó tanácsok itt:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Az ötös kommentelönek a válaszán elgondolkodtatm.
Valószínű van összefüggés a problémám és a covid olas között.??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!