Eltűnő here? Páromnál figyeltem meg, hogy néha együttlét után az egyik here nincs a zacskóban.
Amikor először vettem észre ezt, nagyon megijedtem, és szóltam is neki, hogy olyan, mintha egy lenne csak. Aztán odanyúlt, és akkor már mind a kettő megvolt.
Egy másik alkalommal átöltözéskor láttam meg, hogy ugyanígy csak az egyik here lóg lent a zacskójában. Akkor is szóltam neki, akkor ott a tövénél odanyúlt, és láttam is, ahogyan leesik a here a zacskóba fentről. Mondta, hogy neki ilyen, de ha bármikor látom ezt, akkor szóljak nyugodtan, mert amúgy lent kell hordani a zacskóban.
Az a bajom vele, hogy azóta meg folyton ezt nézem neki, hogy benne vannak-e.
Másnál is van ilyen?
A herék képese vissza menni eredeti helyükre .
A probléma akkor van,ha önmaguktól nem jönnének vissza le .
A herék saját maguk életét élik,teljesen elválasztva egymástól.
Még véletlenül sem tudnak helyet cserélni.
Bizonyos helyzetekben a bal már nekem is ment fel, de nagyon ritka, és vissza is ment magától.
De igen, a zacskóban kell hordani mindig!
Reggel önkéntelenül is odanyúlok, hogy érzem-e mindkettőt a zacskóban.
Ha ez zavaró a férjednek,műtéttel lezárják a rést hogy fel tudjon menni. Ha már nem szűkséges a gyermek áldás,minek ezen problémázni.
Egyébként azért van 2,ha az egyik nem működne ott a másik is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!