38 éves férfiként érdekelne az őszinte véleményetek. Hány évesen gondolnátok a férfiaknál a 'cut off'-ot a gyerekvállalásra? Mindent egybevetve a legmagasabb kort ami még belefér? Biológia, felnevelés, egészséges magzat, anyagiak, minden?
Ahogy a pár érzi.
Az én férjem 39 évesen lett apa. Nem így terveztük, hosszú éveket vártunk a gyerekre. Én sem akartam eredetileg majdnem 34 évesen szülni. Még 30 felett sem.
Ha 10 évvel korábban kérdeznek meg, biztos azt mondom, kizárt. De az élet mást hozott, és cseppet sem bánom.
2-es szerintem 2024-ben a 39 egy teljesen egészséges 'apakor'. Nem gondolnám hogy későn lett apa. Te sem hogy későn lettél anya. Szerintem a mai világban kb. ilyen korra van lehetősége az embernek családot alapítani.
Én 38 vagyok és szeretnék gyereket de csak úgy hogy tudom fel tudom nevelni, ismeri még a nagyszüleit gyerekkorában és úgy mond el tudom indítani az útján. Ezért a 45-50 év szerintem már késő, sajnos a 35-40 ( ami szerintem ideális ) meg már nem játszik nálam. Marad a 40-45 között valahol, talán a 41-42 még sikerülhet a Jóisten is úgy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!